Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η καταγωγή και η ηλικία του

Όσα δεν ξέρεις για τον Γιάννη της "Φαμίλιας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η καταγωγή και η ηλικία του

Αδιαμφισβήτητα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συγκαταλέγεται στους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της εποχής του. Φέτος θα τον δούμε σε ρόλο πρωταγωνιστή στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, με τίτλο "Η Φαμίλια" που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00.

Όσα δεν ξέρετε για τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη

  • Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης γεννήθηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας στις 30 Μαΐου 1977.
    Είναι 43 ετών.
  • Ο πατέρας του Έλληνας και η μητέρα του Αγγλίδα.
  • Έχει δύο μικρότερα αδέρφια, την Τζούλια, που ζει στο εξωτερικό, και τον Θανάση, που ζει στην Ελλάδα.
  • Αρχικά σπούδασε Computing και Marketing, αλλά τελικά στράφηκε στην υποκριτική.
  • Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στην Αγγλία, όπου στην πρώτη του οντισιόν πήγε παρακινούμενος από σχετική αγγελία σε εφημερίδα.
  • Το 1999 ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
  • Τον γνωρίσαμε μέσα από συμμετοχές του σε δημοφιλείς σειράς όπως, "Για μια θέση στον ήλιο", "10η Εντολή", "Πενήντα Πενήντα", "Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα" κ.α.
  • Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @pygmalion_dadakarides και έχει 70.000 followers.

Φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Η Φαμίλια" όπου υποδύεται τον Γιάννη Αρμαούση.

φωτογραφία από την σειρά φαμίλια

Στη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του Ant1, ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον "Γιάννη Αρμαούση", έναν μπαμπά, που σπούδασε ηλεκτρολογία και διατηρεί την δική του εταιρία.

Ποιος είναι ο Γιάννης Αρμαούσης που θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης;

Ο μπαμπάς. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός και άνοιξε τη δική του εταιρεία, την «ΑΡΜΑΟΥΣΗ HOME SOLUTIONS». Ουσιαστικά, κάνει εγκατάσταση smart management σε σπίτια νεόχτιστα ή αναβάθμιση σε ήδη υπάρχοντα. Είναι γκατζετάκιας και απόλυτα ενημερωμένος σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία. Είναι ικανός αλλά και αδέξιος εφευρέτης, ενώ ταυτόχρονα είναι μεγάλος μαστροχαλαστής. Λατρεύει την οικογένειά του, αλλά συχνά πνίγεται από τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα, γιατί δεν μπορεί να τα διαχειριστεί σωστά. Είναι δραστήριος, ενεργητικός, έξυπνος, γκαφατζής, επιπόλαιος, ενοχικός, λίγο αμελής σε ό,τι έχει να κάνει με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες, ενώ πατάει πόδι πάντα σε λάθος στιγμές. Τη γυναίκα του, τη Μαίρη, την λατρεύει, αλλά όπως τα περισσότερα ζευγάρια μέσα σε μία μακροχρόνια σχέση, και μάλιστα με τέσσερα παιδιά, έχει φτάσει σε ένα τέλμα μαζί της. Σαν κλασικό αρσενικό, βέβαια, δεν βλέπει τον λόγο να πάνε σε σύμβουλο γάμου, και δεν πιστεύει ότι χρειάζονται τη βοήθεια κάποιου ξένου. Βρίσκει τη Μαίρη υπερβολική με τη φοβία της περί χωρισμού και θεωρεί ότι είναι απλώς ένα κανονικό ζευγάρι με τα καθημερινά του θέματα, όπως όλα τα άλλα. Είναι καλός και τρυφερός μπαμπάς, αλλά μπορεί να γίνει φοβερά κουραστικός όταν παλιμπαιδίζει. Με τις δίδυμες κόρες του, την Άννα και την Έλλη, δεν μπορεί να βρει σημείο επαφής με τίποτα, οπότε νιώθει πολύ πιο κοντά στον γιο του, τον Γιώργο. Σε ένα... γυναικοκρατούμενο σπίτι, αυτός ο μικρός είναι η μόνη του διέξοδος!

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Η Φαμίλια", αναμένεται να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, ακολουθώντας την πορεία της καθημερινής σειράς "Ήλιος" που σαρώνει σε τηλεθέαση.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δεν συνηθίζει να δίνει συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο όταν το κάνει, γίνεται αποκαλυπτικός. Ο ηθοποιός, σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Κώστα Μακεδόνα και το «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ, είχε μιλήσει για την απόφαση του να μην κάνει οικογένεια αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό στο μέλλον.

δαδακαρίδης με κώστα μακεδόνα

Τα λόγια του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

«Έχω αφιερώσει ένα τεράστιο κομμάτι σε αυτό που αγαπάω ειλικρινά. Γιατί με μαθαίνει και με εκπαιδεύει, κάθε φορά προσπαθώ να με εξελίσσει σε κάτι καλύτερο από αυτό που ήμουν χθες... Συγκυριακά και ίσως από κάποια δικά μου λάθη κατά το 50% όπως αναλογεί στους ανθρώπους προσπάθησα για πράγματα που τελικά ήταν ανέφικτα ή ίσως εγώ δεν ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω. Δεν θέλω να ρίχνω την ευθύνη στους άλλους, προτιμώ να την παίρνω εγώ».

Όσον αφορά στην ευκολία του φλερτ στα social media, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει στον Κώστα Μακεδόνα τα εξής: «Το φλερτ έχει πια μια τέτοια σχεδόν ευκολία. Είναι πολύ εύκολο να στείλεις απρόσωπα μια περίεργη φωτογραφία σου και ένα “σε θέλω” στον άλλο και να σου πει “Έχω ένα τεταρτάκι κενό, έρχομαι”. Είναι μια αποξένωση προς το συναίσθημα εντελώς, δεν είναι;»