Μητέρα Ραΐσα Κόντι: Η αναφορά στους διδύμους -"Εγώ θα της έλεγα ότι..."

Μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μητέρα Ραΐσα Κόντι: Η αναφορά στους διδύμους -

Στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It, βρέθηκε καλεσμένη σήμερα η μητέρα της Ραΐσα Κόντι, που συμμετέχει στο Big Brother.

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς πως η 24χρονη παίκτρια έχει τρομερή ομοιότητα με την μητέρα της, η οποία μίλησε για την ζωή της κόρης της αλλά και το πως την βλέπει μέσα στο σπίτι του Big Brother.

"Η Ραΐσα είναι αυτή και στο σπίτι. Θέλει να κάνει χαβαλέ, τραγουδάει όλη μέρα, μέχρι τώρα είναι ο εαυτός της. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν είναι ηθοποιός. Αυτή είναι. Είναι αληθινή. Καταλαβαίνει όλα αυτά που γίνονται εκεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς".

Όπως ήταν φυσικό η μητέρα της παίκτριας ρωτήθηκε και για το πως βλέπει την σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της κόρης της και των διδύμων αδερφών, που συμμετέχουν επίσης στο Big Brother.

"Στην αρχή ήρθε πολύ κοντά με τους δίδυμους. Εγώ θα της έλεγα πως δεν είναι για σένα αυτά τα παιδιά. Το έχει καταλάβει και η Ραΐσα", δήλωσε η ίδια. Έξαλλη η Ραίσα, τι συνέβη;

Η μητέρα της αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρόνια της κόρης της πριν την συμμετοχή της στο ριάλιτι.

"Έχει περάσει δύσκολα. Από μικρή ηλικία έχει δουλέψει σε σκληρές δουλειές. Για αυτό έχει γίνει δυναμική και δεν τα βάζει εύκολα κάτω".

Big Brother: «Άδειασε» τη Ραμόνα η Ραΐσα - «Εγώ δεν έχω μπότοξ...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε ένα απίστευτο ξέσπασμα της Ραΐσα προς τον Χρήστο. Ενώ του μίλαγε λοιπόν δε δίστασε να «αδειάσει» τη Ραμόνα σχολιάζοντας πως εκείνη έχει τα νιάτα της και δεν έχει κάνει κανένα μπότοξ.

Η Ραΐσα έλεγε στον Χρήστο πως όλη την ώρα βρίσκεται πίσω από την Ραμόνα και κοιτάζει τα οπίσθιά της. Μάλιστα δεν δίστασε και να τον μουτζώσει κάποια στιγμή.

Στο κορύφωμα του ξεσπάσματός της μάλιστα γύρισε και του είπε πως δεν ζηλεύει τη Ραμόνα γιατί εκείνη είναι όμορφη έχει τα νιάτα της και δεν έχει κάνει «μπότες», θέλοντας να πει ότι δεν έχει κάνει μπότοξ, ενώ νωρίτερα αναδείχθηκε και ο νέος αρχηγός.