Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρεμιέρα απόψε για τον Τάκη Χατζή - Οι πρώτοι καλεσμένοι!

Δεν του περιμέναμε!

Πρεμιέρα απόψε για τον Τάκη Χατζή - Οι πρώτοι καλεσμένοι!
News 30.09.2020 15:31
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Πρεμιέρα για τον Τάκη Χατζή με την εκπομπή «DIRECT» που ξεκινά απόψε στις 23:59 στον Alpha! Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Λάκης Γαβαλάς θα αναμετρηθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τάκη Χατζή, με την εκπομπή να μοιράζεται σε δύο μέρη.

Μέσω twitter και από τον προσωπικό του λογαριασμό, ο Τάκης Χατζής «σφύριξε» τους προσκεκλημένους της πρεμιέρας της εκπομπής του Τάκης Χατζής DIRECT, στην τηλεόραση του Alpha που θα προβληθεί απόψε τα μεσάνυχτα. Δείτε τις εξελίξεις στον Alpha!

Δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Λάκης Γαβαλάς θα αναμετρηθούν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τάκη Χατζή, με την εκπομπή να μοιράζεται σε δύο μέρη. Τα σχόλια στο twitter ήδη έχουν πάρει «φωτιά» και η συνέχεια αναμένεται επί της οθόνης…

Δείτε την χθεσινή ανάρτηση του Τάκη Χατζή για τη σημερινή του πρεμιέρα:

Πρεμιέρα direct

Ώρα για Μελέτη: Έφυγε τρέχοντας από το πλατό η Ελεονώρα - Τι συνέβη

Τρέχοντας βγήκε από το πλατό της η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής! Τι συνέβη όμως και έκανε την παρουσιάστρια να βγει στον δρόμο;

Το πρωί της Τετάρτης (30-09) η παρουσιάστρια φιλοξένησε στην Ώρα για Μελέτη τον οδηγό του πιο εναλλακτικού ταξί της πόλης.

Τι εννοούμε με αυτό;

Είναι ο ταξιτζής – ψυχοθεραπευτής, που αν δει πελάτη στενοχωρημένο, ανεβάζει την ένταση στη μουσική και βάζει και φωτορυθμικά! Η Ελεονώρα ήθελε να δει κι από κοντά πώς είναι αυτό ταξί και έτσι συνάντησε τον οδηγό έξω από το πλατό της.

Βγήκε λοιπόν και μπήκε μέσα στο ταξί του ώστε να του πάρει από εκεί συνέντευξη!

Μελέτη φεύγει απο το πλατό

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Μυστικά και κρυμμένες αλήθειες - Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 30/9

Τηλεθέαση 29/9: Τα μηχανάκια της AGB πήραν "φωτιά" με αυτά τα ποσοστά

Share