Νέες αφίξεις "φωτιά" στις Άγριες Μέλισσες - 3 νέα πρόσωπα φέρνουν τα πάνω κάτω

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέες αφίξεις

Νέες αφίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». 3 πρόσωπα μπαίνουν στο καστ και πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», θα εισβάλλουν τρεις ηθοποιοί, ενώ θα δημιουργηθούν και νέες σχέσεις στο Διαφάνι.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία θα υποδηθεί την συγκρατούμενη της Ελένης μέσα στην φυλακή και θα την βοηθήσει να αποδράσει, την Νεφέλη Κουλούρη, η οποία θα είναι η νέα αγαπημένη του Κωνσταντή και θα φέρει εντάσεις, αλλά και η Χρύσα Μιχαλοπούλου που θα κάνει τη νέα σύντροφο του Μελέτη.

Βέβαια, στη σειρά θα μπει και ο αδερφός ενός πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή και έχουμε το όνομα του.

Αποκάλυψη μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της σειράς

Μόλις σήμερα, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, έγινε μία αποκάλυψη μεγατόνων για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λοιπόν, στη σειρά θα μπει ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω!

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που βρισκόταν και στο παρελθόν στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», αν και τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό την Τρίτη ο Αλέξης Μίχας, ο Χάρης Σώζος θα παίξει έναν μεγαλοτραπεζίτη που θα λέγεται Σωκράτης Θέμελης.

Ο Χάρης Σώζος θα αναστατώσει τη ζωή των Σεβαστών, ενώ ο ρόλος του έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στα επόμενα επεισόδια, ενώ στη σειρά μπαίνει και ο αδερφός ενός πασίγνωστου τραγουδιστή.