"Πνιγμένη" από ροζ τριαντάφυλλα η Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία που προκάλεσε χάος

Η νέα της ανάρτηση που συζητήθηκε και θα συζητιέται για μέρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μια ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη αρκεί για να προκληθεί το απόλυτο χάος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Έτσι έγινε και σήμερα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που την δείχνει να "πνίγεται" από ροζ τριαντάφυλλα!

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στους ακόλουθούς της γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"Τα αυθεντικά ΑΜΜΑ ROSES τα αγαπώ και αγκαλιάζω την πρωτοβουλία τους για την υποστήριξη των εθνικών συλλόγων για τον καρκίνο του μαστού.

Θέλω να σας χαρίσω ξεχωριστές συνθέσεις από τη συλλογή THINK PINK που έχει σχεδιαστεί ειδικά με τριαντάφυλλα στο χρώμα του για να μας θυμίζει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σημασία της πρόληψης, καθώς τα AMMA ROSES διατηρούνται φρέσκα για 5 χρόνια και μυρίζουν συγκλονιστικά. "

Δείτε εδώ πόσα λεφτά βγάζει η Ελένη από ένα post στο instagram!

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από μαγαζί της Άνδρου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Μπορεί η απουσία της Ελένης Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση να είναι αισθητή αλλά η παρουσία της στον διαδικτυακό κόσμο έχει αυξηθεί κατακόρυφα! Για την ακρίβεια ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και μάλιστα μια από αυτές προσφάτως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού τα σχόλια και τα likes από τους followers της έπεσαν βροχή!

Ένα σχόλιο, όμως, στην συγκεκριμένη φωτογραφία, που δέχτηκε η Ελένη Μενεγάκη για τα παιδιά της, αλλά και η απάντησή της, συζητήθηκε αρκετά.

Για την ακρίβεια, μια διαδικτυακή της φίλη την ρώτησε "καλοπροαίρετα" όπως ανέφερε η ίδια που είναι τα παιδιά της όσο εκείνη περνάει την ημέρα της στην Άνδρο, και η Ελένη Μενεγάκη απάντησε όπως μόνο εκείνη θα μπορούσε...

Αυτή είναι η φωτογραφία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Μενεγάκη φωτογραφία instagram και ερώτηση για παιδιά