Πέννυ Αγοραστού: Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη σχέση της με τον Θέμη από το Κόκκινο Ποτάμι

Ήταν ή όχι ζευγάρι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέννυ Αγοραστού: Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη σχέση της με τον Θέμη από το Κόκκινο Ποτάμι

Αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για τη σχέση που είχε η Πέννυ Αγοραστού με τον ηθοποιό της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», Αργύρη Παντζαρά, ο οποίος υποδυόταν τον Θέμη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Pop Up για όλους και για όλα, ενώ δε δίστασε να απαντήσει στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

«Έχουμε πολλές διαφορές με τη Λατάνια. Δεν είναι ότι θέλω να παντρευτώ άμεσα. Εννοείται πως θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, αλλά όχι άμεσα. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ανθρώπινες σχέσεις και εκεί ποντάρω. Δεν είμαι άνθρωπος που δίνω πολλά δικαιώματα και αν δώσω ο σύντροφός μου καταλαβαίνει ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν θα με παρεξηγήσει. Κι αν με παρεξηγήσει θα φροντίσω να το ξεκαθαρίσω», είπε η Πένυ Αγοραστού.

Στη συνέχεια,αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Είμαι πολύ καλά. Πάντα φροντίζω να είμαι καλά στη ζωή μου και να είμαι ευτυχισμένη. Μου αρέσει η έννοια της σχέσης και της συντροφικότητας και το επιδιώκω».

Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση της Πέννυς Αγοραστού με τον Θέμη από το Κόκκινο Ποτάμι

Μάλιστα, η ξεκαθάρισε αν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Αργύρη Πανταζάρα: «Το γεγονός ότι δυο άνθρωποι αντίθετου φύλου κάνουν παρέα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαστε φίλοι. Ξεκάθαρα. Παρόλα αυτά, από τη μεριά μου, θέλω να πω για τον Αργύρη ότι τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη και σαν ηθοποιό. Είναι εξαιρετικός. Είναι πολύ καλό παιδί και χαίρομαι που τον έχω φίλο».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Αργύρης Πανταζάρας έζησε μια μεγάλη απώλεια βυθίστηκε στο πένθος.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Συγκλονισμένοι οι συντελεστές της σειράς με το φινάλε - Το παρακολούθησαν όλοι μαζί

Σύσσωμοι οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Open, συγκεντρώθηκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί το συγκλονιστικό τέλος του Κόκκινου Ποταμιού, ενώ από τη μεριά του, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα.

Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έφτασε χθες βράδυ στο τέλος της, με ένα επεισόδιο που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και προκάλεσε σκέτη ανατριχίλα, για τα γεγονότα αυτά που έλαβαν χώρα πριν από έναν αιώνα.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στη σειρά συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια μίλησαν για την εμπειρία τους. Ο Αργύρης Πανταζάρας, που ενσάρκωσε το ρόλο του Θέμη, σχολίασε πως όλοι τους νιώθουν σαν να έχουν ανοιχτές πηγές μετά από αυτή τη σειρά.

Δείτε εδώ τα σαρωτικά νούμερα που έκανε το Κόκκινο Ποτάμι στο τελευταίο επεισόδιο.