Big Brother: Τα αποκαλυπτήρια στο μπάνιο και το "καυτό" στριπτίζ στην Αφροδίτη

Απίστευτες στιγμές στο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Τα αποκαλυπτήρια στο μπάνιο και το

Η Αφροδίτη δεν έχει ηρεμία στο Big Brother, ενώ αυτή τη φορά θέλησε να… πειράξει τα αγόρια μπήκε στο μπάνιο και είχαμε αποκαλυπτήρια, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα "καυτό" στριπτίζ.

Αρχικά, την ώρα που ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Γρηγόρης Τσεκούρας έκαναν ντους, μπήκε μέσα και ξεκίνησε τα γελάκια.

«Είμαι συγκρατημένη γιατί θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα. Αυτό που ήθελα να δω, εγώ το είδα. Τι ήθελα να δω;» παραδέχτηκε με χιούμορ στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Αργότερα, θέλοντας να την αιφνιδιάσουν, οργάνωσαν ένα αντρικό στριπτίζ στο δωμάτιο των κοριτσιών.

«Με το που σβήνουν τα φώτα λέμε ωραία. Και μπαίνουν μετά τα αγόρια, μπαίνει και η μουσική και αρχίζουν όλοι τους… Αρχικά ήταν ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης και μπήκαν και οι υπόλοιποι και νομίζω πρέπει να λιποθύμησα τρεις φορές» είπε η Αφροδίτη. Δείτε εδώ ωστόσο ένα καυτό της πλάνο με σορτσάκι.

Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Αφροδίτη - Η ιστορία για τον θάνατο του πατέρα της

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βρέθηκε σήμερα στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και «ράγισε» καρδιές καθώς αναφέρθηκε στην συγκλονιστική ιστορία για το πώς πέθανε ο πατέρα της και πώς επιβίωσε μετά η οικογένειά της μέσα στα χρέη.

O Big Brother τη ρώτησε να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένειά της και τον πατέρα της και στο σημείο εκείνο η Αδροδίτη τον ρώτησε για ποιο λόγο της το κάνει αυτό.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια πολύ ξαφνικά και μάλιστα σε μία περίοδο που οι δυο τους ήταν λίγο τσακωμένοι. Κανείς δεν περίμενε να πεθάνει έτσι και όπως είπε η Αφροδίτη ήταν ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος και κοινωνικός.

Μετά το θάνατό του, η οικογένειά της βυθίστηκε στα χρέη και δεν είχαν καν να φάνε με αποτέλεσμα να φροντίζει η εκκλησία να τους εφοδιάζει με τα απαραίτητα. Νωρίτερα σε δάκρυα ξέσπασε και η Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.