Έριξε "άκυρο" στο Just the 2 of us και το αποκάλυψε στους Κου Κου - Δήλωση που θα συζητηθεί

Δεν δίστασε να το αποκαλύψει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έριξε

Άκυρο στο Just the 2 of us έριξε πρόσωπο της ελληνικής showbiz και δεν δίστασε να το αποκαλύψει δημόσια στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Η δήλωση που έκανε θα συζητηθεί..

Ο λόγος για τον τραγουδιστή και αντιδήμαρχο του Περιστερίου, Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για όλα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν θα συμμετέχει ο Γιώργος Τσαλίκης στο Just the 2 of us απάντησε: «Όχι δεν θα είμαι στο Just the 2 of us, τι σημασία έχει αν μου έκαναν πρόταση;».

Ο ίδιος έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, τόσο με το Δήμο, όσο και με την εκπομπή του. Δείτε εδώ ποια.

Just The 2 of us: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Κάβουρα - Η σχέση της με το Open

Ανατροπή στο «Just the 2 of Us», καθώς σύμφωνα , η Βίκυ Κάβουρα φεύγει και η ανιψιά του Σαββίδη έρχεται στην θέση της!

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, τη θέση της Βίκυς Κάβουρα στο backstage του show θα πάρει η καλλονή Λάουρα Καραΐσκου, που δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του Γιάννη-Ιβάν Σαββίδη, ανιψιού του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Το καλοκαιρινό απόγευμα της 29ης Ιουνίου του 2019, ο Ιωάννης (Ιβάν) Σαββίδης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Λάουρα. Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος της Θεσσαλονίκης, μέσα σε ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα ρομαντικό σκηνικό γάμου. Ακόμα ένα πρόσωπο έκπληξη στο show!

Ποια είναι η Λάουρα Καραΐσκου

Η όμορφη Λάουρα Καραΐσκου είναι η μικρή κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Εθνικού, Γιώργου Καραΐσκου, ο οποίος γεννήθηκε στην Βουδαπέστη και παντρεύτηκε την κόρη Ούγγρου Υπουργού. Η Λάουρα έχει παντρευτεί με τον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη.Ανιψία Σαββίδη