GNTM 3: Δύσκολες ώρες για Καγιά - Έφαγε 30.000 ευρώ πρόστιμο

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Δύσκολες ώρες για Καγιά - Έφαγε 30.000 ευρώ πρόστιμο

Άσχημες είμαι οι εξελίξεις για το GNTM 3, στου οποίου την παρουσίαση βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έφαγε από το ΕΣΡ πρόστιμο 30.000 ευρώ!

“Στις εκπομπές αυτές υπήρξε εξαιρετικά υποβαθμισμένη ποιότητα προγράμματος και οπωσδήποτε ποιότητα αναντίστοιχη προς την απαιτούμενη από το Σύνταγμα και τις λοιπές ως άνω διατάξεις”, έκρινε για το “GNTM” το ΕΣΡ, αποφασίζοντας την επιβολή προστίμου ύψους 30.000 ευρώ.

Στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια δεν υπάρχει αναλυτική αναφορά για το πως ψήφισαν τα μέλη. Καθώς, το ΕΣΡ, πλέον, δεν καλεί τους δημοσιογράφους σε ενημέρωση, δεν υπάρχει η δυνατότητα για την υποβολή ερωτήσεων προς την Αρχή, με αποτέλεσμα να μην ενημερώνονται οι πολίτες.

Μετά το περιστατικό με το Big Brother, το ΕΣΡ φαίνεται πως δεν αφήνει πια τίποτα να πέσει κάτω...

Πηγή: Typologies.gr

GNTM 3: Αυτή είναι η γυμνή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που δεν έδειξαν στην τηλεόραση

Στο επεισόδιο του GNTM 3 που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν γυμνοί και μάλιστα για βοήθεια η παραγωγή πρόβαλε την αντίστοιχη φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Καραβάς! Γιατί όμως δεν μας έδειξαν κι αυτή της Βίκυς Καγιά; Εμείς την βρήκαμε πάντως...

Όλα τα μοντέλα έχουν κληθεί να το κάνουν αυτό μια φορά στην ζωή τους κι έτσι και η Βίκυ Καγιά! Πριν προχωρήσετε παρακάτω για να δείτε την φωτογραφία να τονίσουμε πως σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε στην εκπομπή της, Pop up, το γεγονός πως δεν έδειξαν την αντίστοιχη φώτο της Καγιά γι'αυτό κι εμείς μπήκαμε στον κόπο και την ψάξαμε...

Για την ακρίβεια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο Pop Up και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν θα ήθελα να δω το “Willy” κανενός.»

«Το σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογράφιση. Α ωραία έδειξαν στα παιδιά φωτογραφία του Καράβα να δούνε τα αγόρια πως θα έχουν τη λήψη. Την φωτογραφία της Βίκυς δεν την είδαμε βέβαια για να βοηθήσει τα κορίτσια. Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γίνε ντέμο. Και σκέφτομαι μετά Ωχ Παναγία μου πως τη γλίτωσα».

Και συνέχισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν με την παραγωγή τα παιδιά αλλά είμαι 100% σίγουρη πως σε οτιδήποτε τους έχουν δώσει έχει ερωτήσεις “Θα έκανες γυμνό;”, “Θα έκανες κάθετη πασαρέλα;»

Αυτή είναι η γυμνή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά γυμνή φωτογραφία