Αριστομένης Γιαννόπουλος: Αφοπλιστική η δήλωση του για την Παναγιώταρου - "Ζούμε χωριστά"

Είναι οριστικο;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αριστομένης Γιαννόπουλος: Αφοπλιστική η δήλωση του για την Παναγιώταρου -

Στο "Πρωινό" μίλησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ύστερα από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επεισοδιακό χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μάλιστα έδωσε μια τελεία σε όσα λέγονται!

Η είδηση έσκασε χθες σαν βόμβα αφού το ζευγάρι είναι μόλις δύο χρόνια παντρεμένο κι ο πλαστικός χειρουργός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια απόφαση που πήραμε από κοινού, είναι ένα προσωπικό θέμα, δύσκολο. είμαστε καλά έχουμε επαφές και μιλάμε κάθε μέρα!»

Όσον αφορά το αν ζουν μαζί δήλωσε πως "Ζούμε χωριστά, είναι μια απόφαση που πήραμε από κοινού!"

Σε σχέση με το αν η αιτία του διαλείμματος είναι ένας μεγάλος καυγάς ανέφερε : "Παιδιά καμία σχέση"

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Στη φόρα η αιτία χωρισμού τους - «Το φάουλ έκανε...»

Η είδηση πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν έσκασε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Στη φόρα μάλιστα, βγήκε η αιτία που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» η αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένας άγριος καβγάς ανάμεσα τους που έφερε την οριστική ρήξη.

«Υπήρχαν πολλοί μικροκαβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και μια ακόμη διαφωνία. Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού. Ο Αριστομένης ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη δεν ήταν» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά και ο Χάρης Λεμπιδάκης, που είπε: «Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η βρεγμένη γάτα είναι η Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ. Αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο», είπε ο δημοσιογράφος.