Big Brother: Ήρθαν τα πρώτα φιλιά στο παιχνίδι - Ποιοι παίκτες φαίνεται να είναι ζευγάρι;

Τρυφερά τετ-α-τετ

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Ήρθαν τα πρώτα φιλιά στο παιχνίδι - Ποιοι παίκτες φαίνεται να είναι ζευγάρι;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/9) είδαμε τα πρώτα φιλιά μεταξύ κάποιων παικτών του Big Brother. Ποιοι είναι οι παίκτες που ήρθαν κοντα; Μάλιστα σε αυτό βοήθησε και ο Big Brother!

Eίδαμε τα πρώτα φιλιά μεταξύ της Χριστίνας και του Παναγιώτη. Αρχικά ο Big Brother τους έβαλε μαζί να μπουν στο δωμάτιο ντυμένοι αλά Casa de Papel, ώστε να κόψουν χρήματα.

Πριν μπουν στο δωμάτιο, ο Παναγιώτης φίλησε την 35χρονη πάνω από τη μάσκα και έπειτα κόβοντας τα «χρήματα» άρχισαν οι πρώτες ερωτήσεις περί προτιμήσεων ...

Στη συνέχεια είδαμε τους δυο τους να μαγειρεύουν και να παίζουν «ξύλο» με τις κουτάλες. Ο Παναγιώτης Βαρουξής… ξέφυγε και χτύπησε λίγο παραπάνω την Χριστίνα και στη συνέχεια της ζήτησε συγνώμη, φιλώντας την στο σημείο που τη χτύπησε. Δείτε ωστόσο, την Ραίσα έξαλλη με την Χριστίνα!

Big Brother: Ξεκαθάρισαν τη σχέση τους η Χριστίνα και ο Παναγιώτης

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Παναγιώτης κάλεσε τη Χριστίνα να ξεκαθαρίσουν την μεταξύ τους σχέση και το φλερτ που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Οι δυο τους δεν κατέληξαν κάπου ουσιαστικά και στο τέλος αντάλλαξαν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τους δυο τους μέσα στο σπίτι και έτσι ο Παναγιώτης εξήγησε στη Χριστίνα πως οτιδήποτε συμβαίνει ανάμεσά τους δεν πρόκειται να κρατήσει και έξω από το σπίτι.

Εκείνη από τη μεριά της του ξεκαθάρισε πως πριν μπει στο παιχνίδι είχε έναν άνθρωπο στη ζωή της ενώ οι δυο τους δεν κατέληξαν κάπου και στο τέλος αγκαλιάστηκαν. Νωρίτερα ωστόσο έγινε μία σημαντική ανακοίνωση για τους διδύμους.