Αγνώριστη μετά την πλαστική η Κιάρα Μαρκέζη - Δείτε το... νέο της πρόσωπο

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη μετά την πλαστική η Κιάρα Μαρκέζη - Δείτε το... νέο της πρόσωπο

Η Κιάρα Μαρκέζη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks». Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

Το μοντέλο μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On time» για τον λόγο που αποφάσισε να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση.

«Είχα ένα σοβαρό θέμα με την αναπνοή μου εδώ και πολλά χρόνια. Οι κόγχες ήταν υπερτροφικές και είχα στραβό διάφραγμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και έτσι αποφάσισα να πάω στον κ. Ανδρέα Φουστάνο, που είναι και πολύ αγαπημένος φίλος της μητέρας μου εδώ και χρόνια, και μαζί με τα λειτουργικά προβλήματα διόρθωσα και το αισθητικό κομμάτι.

Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος γιατί μπορώ να αναπνεύσω καλά και μπορώ να έχω καλύτερη αυτοπεποίθηση» δήλωσε η Κιάρα Μαρκέζη. Δείτε ακόμα το βίντεο κλιπ της Κιάρας με ναρκωτικά και τρέσες!

Κιάρα Μαρκέζη πλαστική

Κιάρα Μαρκέζη: Αποκαλύπτει την αλήθεια για το My Style Rocks! Είχε τελικά στυλίστα;

Η Κιάρα Μαρκεζή αποκάλυψε την αλήθεια για το My Style Rocks! Είχε τελικά στυλίστα ή όχι; Παρέα με τη μητέρα της έδωσαν συνέντευξη στο Dot. Η Μαρία Μαρκεζή κιόλας μίλησε για την μάχη που έδωσε με τα ναρκωτικά.

Η Μαρία Μαρκέζη μαζί με την κόρη της, Κιάρα βρέθηκαν στον καναπέ του Dot το μεσημέρι του Σαββάτου. Η μητέρα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» έκανε και μια εξομολόγηση.

Η Κιάραζ Μαρκεζή αποκαλύπτει την αλήθεια για το My Style Rocks

«Τα τελευταία χρόνια νιώθω μια μεγάλη ευγνωμοσύνη. Έφτασα στο σημείο να πιάσω πάτο και να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου είναι δύο. Ότι έκανα ένα παιδί και ότι σταμάτησα τα ναρκωτικά».

«Όταν κάνεις χρήση είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πήγα σε κάποιες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης στις οποίες με πήγε και με βοήθησε ο Βασίλης Ζούλιας. Δεν έφτασα στον πάτο αλλά τον είδα να έρχεται. Υπάρχει μια διαφορά γιατί πάντα ήμουν λίγο πιο έτοιμη για ότι έρχεται. Γιατί όταν μεγαλώνεις μόνη και ζεις στα βαθιά έχεις μια άλλη διαίσθηση» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Μαρία Μαρκέζη.

«Πήγα εκεί για να κάνω τη χάρη στο Ζούλια. Με είχε ζαλίσει, με είχε τρελάνει οπότε έλεγα πως δεν γίνεται διαφορετικά. Μπήκα μέσα σε αυτό, λοιπόν, νομίζοντας πως δεν έχω καμιά δουλειά εκεί γιατί ήμουν χάι. Ότι ήμουν πιο ισχυρή».

«Βοηθήθηκα πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με μοναξιά και χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι» συμπλήρωσε.

Από την άλλη η Κιάρα δήλωσε πως αισθάνθηκε αρκετή πίεση μέσα στο παιχνίδια αλλά και πως πολλές φορές την «έστηναν» στον τοίχο οι συμπαίκτριές της, ίσως, λόγω του ονόματος τους παππού της.

Η ίδια είπε ξεκαθάρισε πως κατά τη διάρκεια του show μόδας δεν είχε στιλίστα και πως τα εντυπωσιακά σύνολα που παρουσίαζε στην κριτική επιτροπή, ήταν ρούχα από τη ντουλάπα της μητέρας της αλλά και φίλων, όπως της Άννας Βίσση και της Νατάσας Καλογρίδη

Κιάρα Μαρκέζη δήλωση