Νέες φωτογραφίες από τις βίλες Παντζόπουλου - Μενεγάκη στην Άνδρο - Η κουζίνα σε διαστάσεις γηπέδου

Χλιδάτη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες φωτογραφίες από τις βίλες Παντζόπουλου - Μενεγάκη στην Άνδρο - Η κουζίνα σε διαστάσεις γηπέδου

Οι βίλες του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη είναι γνωστό πως βρίσκονται στα μαγευτικά Άχλα. Κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από το εσωτερικό τους αλλά σήμερα φέρνουμε στο φως κάποια πιο σπάνια στιγμιότυπα που αφορούν την κουζίνα και το σαλόνι...

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη

Σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 350μ. από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα, το Onar είναι ένα συγκρότημα από ανεξάρτητες μονάδες, χτισμένες με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Προσφέρει ένα εστιατόριο με όμορφη πλακόστρωτη αυλή κάτω από τη σκιά πλατανιών.

Οι κλιματιζόμενες εξοχικές κατοικίες και βίλες είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player. Στο μπάνιο παρέχονται προϊόντα περιποίησης Apivita.

Το Onar Restaurant σερβίρει παραδοσιακές συνταγές από την Άνδρο με εποχικά βιολογικά προϊόντα, φρέσκο ​​ψάρι και τοπικά γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι.

Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και πεζοπορία, ενώ επίσης μπορούν να κανονιστούν συνεδρίες γιόγκα κατόπιν αιτήματος. Το λιμάνι του Γαυρίου απέχει 35χλμ. και η Χώρα της Άνδρου βρίσκεται 25χλμ. μακριά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο!

Φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Παντζόπουλου και της Μενεγάκη

Όναρ

ξενοδοχείο Μενεγάκη

Ματέο Παντζόπουλος ξενοδοχείο Άχλα

Μενεγάκη Ματεό Όναρ

Φωταγωγημένη η βίλα του Ματέο Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη - Συγκλονιστική η νέα φωτογραφία!

Σαν παλάτι, χωρίς υπερβολή, μοιάζει το ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Άχλα, Όναρ, όταν είναι ειδικά φωταγωγημένο. Ο ίδιο ο σύζυγος της Ελένης δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και άφησε τους πάντες άναυδους με το ειδυλλιακό τοπίο.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι το κατάλληλο καταφύγιο για ένα ερωτικό ταξίδι - δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά εκεί - αλλά και για οικογενειακές διακοπές.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από το Όναρ που ανέβασε ο Ματέο Παντζόπουλος