Μπρούκλιν Μπέκαμ - Η βίαιη κίνηση στη σύντροφο του - Αντιδράσεις στα social media!

Πολλές αντιδράσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπρούκλιν Μπέκαμ - Η βίαιη κίνηση στη σύντροφο του - Αντιδράσεις στα social media!

O Μπρούκλιν Μπέκαμ βρέθηκε στο στόχαστρο οργάνωσης που μάχεται κατά της ενδοοικογενειακής βίας όταν η αρραβωνιστικιά του Νίκολα Πελτζ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με τον ίδιο να περάσει σαν θηλιά το χέρι στον λαιμό της.

Στην επίμαχη φωτογραφία ο Μπρούκλιν ποζάρει στο φακό με την 25χρονη ηθοποιό και ενώ οι δυο τους απολαμβάνουν το κρασί και το δείπνο τους εκείνος με το γεμάτο από τατουάζ χέρι του σφίγγει το λαιμό της.

Προωθεί την ενδοοικογενειακή βία ο μόλις 21χρονος γιος του Ντέιβντ και της Βικτόρια;

Η οργάνωση βρήκε την ανάρτηση του Μπρούκλιν «αηδιαστική» και εντελώς λάθος να κάνεις πλάκα με τόσο σοβαρά θέματα όπως η ενδοοικογενειακή βία. Η ιδρύτρια της Women's Rights Organisation Νταϊάνα Νάμμι είπε πως πρέπει το ζευγάρι να απολογηθεί δημοσίως.

«Είναι αηδιαστικό και πιστεύω πως με τόσο σοβαρά δεν μπορείς να κάνεις πλάκα. «Είναι αηδιαστικό και νομίζω ότι με σοβαρά θέματα κανείς δεν θα έπρεπε να κάνει πλάκα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μια οργάνωση όπως η δική μας έχει δει τόσες πολλές γυναίκες να πέφτουν θύματα βίας, ενδοοικογενειακής βίας, καταναγκαστικού γάμου, ή να έχουν στραγγαλιστεί από την οικογένειά τους, να έχουν πεθάνει από τους συζύγους, τους συντρόφους ή φίλους. Απίστευτο! Η Vixotria φόρεσε δημιουργία της Μαρέβας Μητσοτάκη!

Μπρούκλιν Μπέκαμ βίαιος

Μιλάμε για την πραγματική ζωή, ακόμα και αν είναι αστείο, είναι αηδιαστικό κατά την γνώμη μου. Νομίζω ότι πρέπει να κοπεί αυτή η φωτογραφία. Είναι αρκετά ώριμος για να ξέρει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και νομίζω ότι πρέπει να ζητήσει ανοιχτά συγνώμη και να πει στον κόσμο ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος.

Μιλάμε για ζωντανούς ανθρώπους – δεν είναι μια κούκλα για να παίξεις, επομένως πιστεύω ότι στέλνει ένα πολύ λάθος μήνυμα, ένα πολύ επικίνδυνο μήνυμα ειδικά σε νέους ανθρώπους. Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν είναι αποδεκτό και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, ειδικά οι γυναίκες, πρέπει να γίνουν σεβαστές και η ζωή τους πρέπει να γιορτάζεται.

Μιλάμε για έναν ενήλικα άνδρα που μιλάει για την σύντροφό του – και η σύντροφός του σίγουρα δεν πρέπει να το αποδέχεται κάτι τέτοιο. Τους παροτρύνω να βάλουν ένα μήνυμα συγνώμης στο Instagram και το Twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης. Νομίζω ότι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πρέπει να μάθει πώς να φέρεται στις γυναίκες, πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα υγιούς σχέσης και να μάθει πώς να συμπεριφέρεται σαν ένας υπεύθυνος άνθρωπος».

Αντέδρασαν ακόμα και οι followers τους

Πολλοί από τους εκατομμύρια followers του ζευγαριού εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια αλλά και τον προβληματισμό τους για την εν λόγω φωτογραφία. Μερικοί μάλιστα προειδοποίησαν πως θα μπορούσε να παρουσιάσει σαν φυσιολογική την ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία, δεδομένου ότι οι δύο λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν πάνω από 14 εκατομμύρια οπαδούς.

Ένας χρήστης έγραψε: «Κάθε σύντροφο που είχε, υπάρχουν φωτογραφίες που τις κρατά από τον λαιμό. Ακόμα και όταν βάζει το χέρι του γύρω τους, είναι πολύ σφιχτά και μοιάζει με κεφαλοκλείδωμα. Πραγματικά περίεργο που δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ με κανέναν φίλο του να το κάνει αυτό, αλλά μόνο με τις κοπέλες του, τις οποίες ερωτεύεται σε δύο λεπτά και μετά τις κρατά από το λαιμό τους». Ένας ακόμη follower του, αναρωτήθηκε: «Γιατί σε πνίγει;».

David - Victoria Beckham: Θετικοί στον κορωνοϊό - Ταξίδεψαν παντού ενώ νοσούσαν

Αφού ταξίδεψαν σε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπεκαμ ανακάλυψαν πως είχαν κορωνοϊό. Το ζευγάρι έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές και επισκέφτηκε πολλά μέρη μεταξύ τους και η Ελλάδα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του, Βικτόρια, κόλλησαν κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο και μάλιστα σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες. Πέρασαν δυο εβδομάδες ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με τα παιδιά τους έως ότου να εμφανίσουν συμπτώματα. Και φοβήθηκαν ότι ήταν «υπερ-μεταδότες» του ιού όταν πολλοί από το προσωπικό τους νόσησαν.

Οι Μπέκαμ ταξίδεψαν από το Λος Άντζελες στη Βρετανία για τα 21α γενέθλια του γιου τους, Μπρούκλιν στις 4 Μαρτίου, επέστρεψαν στις ΗΠΑ μια εβδομάδα μετά γιατί ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ έπρεπε να βρεθεί σε παρουσίαση της ομάδας του, Ίντερ Μαϊάμι και στις 19 Μαρτίου γύρισαν ξανά στη Βρετανία όπου τους… βρήκε το lockdown!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Μαϊάμι. Λίγο μετά από εκείνον, η 46χρονη σύζυγός του ένιωσε πονόλαιμο και ανέβασε πυρετό.

«Ήταν το απόλυτο σενάριο τρόμου» είπε μια πηγή στη Sun, εξηγώντας πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν στο Μαϊάμι για να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Ίντερ Μαϊάμι και η οικογένειά του πήγε για να τον υποστηρίξει. «Παραβρέθηκαν σε κάποιες εκδηλώσεις, ο Ντέιβιντ έκανε χειραψίες και φιλούσε θαυμαστές και αξιωματούχους του συλλόγου» είπε η ίδια πηγή.

Κορωνοϊός: Θετική και η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Μετά τις εκδηλώσεις στο Μαϊάμι, η οικογένεια Μπέκαμ επέστρεψε στο Λονδίνο για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλια του Μπρούκλιν. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι για τον πρωτότοκό τους στο σπίτι τους, όπου εμφανίστηκε ο Stormzy και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Emma Bunton.

Όταν ένιωσαν τα συμπτώματα αδιαθεσίας και νόσησαν και μέλη του προσωπικού τους, δυο εκ των οποίων σοβαρά, η Βικτόρια Μπέκαμ πανικοβλήθηκε και υποχρέωσε όλη την οικογένεια σε καραντίνα για περισσότερες από 14 μέρες. «Ήταν τρομοκρατημένη πως θα μπορούσαν να είναι υπερ-μεταδότες και έκανε ό,τι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει τον μελλοντικό κίνδυνο» τόνισε η πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν σε συνεχή επαφή με τα μέλη του προσωπικού τους που νόσησαν και αφού ανάρρωσαν πλήρως βοήθησαν τους δυο ανθρώπους που είχαν περάσει τη νόσο πιο βαριά.

Αφού ξεπέρασαν τη νόσο που προκαλεί ο κορονοϊός, το ζεύγος Μπέκαμ εξετάστηκε και για αντισώματα, ώστε να είναι σίγουρο πως είχε απαλλαχθεί από την Covid-19, πριν φύγουν διακοπές στην Ελλάδα και την Ιταλία.