Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μικαέλ Σουμάχερ: Άσχημα νέα για την υγεία του - Καινούργιες εξελίξεις!

Όλες οι πληροφορίες

Μικαέλ Σουμάχερ: Άσχημα νέα για την υγεία του - Καινούργιες εξελίξεις!
News 01.10.2020 13:02
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

O Γερμανός πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά επικοινωνεί με το βλέμμα, σύμφωνα με την τέως σύζυγο του επιχειρηματία και πρώην διευθυντή της Renault, Φλάβιο Μπριατόρε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun ο Σουμάχερ έχει μεταφερθεί σε μια βίλλα στην Μαγιόρκα, η οποία έχει ουσιαστικά μετατραπεί σε νοσοκομείο.

Η τέως σύζυγος του Φλάβιο Μπριατόρε, το μοντέλο Ελιζαμπέττα Γκρεγκοράτσι, δήλωσε μιλώντας στο ιταλικό Big Brother ότι «ο Μίχαελ δεν επικοινωνεί λεκτικά αλλά με τα μάτια. Μόνο τρία άτομα μπορούν να τον επισκεφθούν και εγώ γνωρίζω ποια είναι αυτά».

Έπειτα από τον τραυματισμό του ο Σουμάχερ είχε μπει σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε για μεγάλο διάστημα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης, όπου βρισκόταν υπό διαρκή ιατρική επίβλεψη.

Σουμάχερ εξελίξεις για την υγεία του

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Σουμάχερ διέμεινε στην κατοικία του κοντά στην λίμνη της Γενεύης, προτού μεταφερθεί στην Μαγιόρκα.

Την περασμένη εβδομάδα ο γνωστός νευροχειρούργος Erich Riederer, είπε, ωστόσο, ότι είναι εξαιρετικά απίθανο ο Σουμάχερ να επανέλθει πλήρως. Αυτό το άτομο τον επισκέφτηκε και έμαθε τα νέα του!

Άσχημα τα νέα για τον Σουμάχερ - "Είναι σε κατάσταση..."

Δυστυχώς τα νέα για τον θρύλο της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι καλά, καθώς σύμφωνα με τον διάσημο νευροχειρούργο Erich Riederer είναι σε κατάσταση «φυτού» χωρίς να ανταποκρίνεται στην οικογένειά του.

Ο γιατρός που κουράρει τον παλαίμαχο πιλότο της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, μίλησε σε ένα ντοκιμαντέρ που έπαιξε στη γαλλική τηλεόραση αποκαλύπτοντας κάποια στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Επίσης, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες και το πρώην αφεντικό της Ferrari, Ζαν Τοντ, δίνοντας πολύ σημαντικές πληροφορίες για την πορεία της υγείας του.

«Νομίζω πως είναι σε κατάσταση φυτού, που σημαίνει ότι είναι ξύπνιος αλλά δεν ανταποκρίνεται» είπε στην κάμερα ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Γερμανού, ενώ συνέχισε «αναπνέει, η καρδιά του χτυπά, ίσως να μπορεί να σηκωθεί και να κάνει μικρά βήματα με βοήθεια, αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω πως αυτό είναι το μέγιστο δυνατό για εκείνον».

Απαντώντας σε μία ρητορική ερώτηση για το αν υπάρχει ελπίδα να δούμε ξανά τον Σούμι όπως ήταν πριν το ατύχημα, ο νευροχειρούργος είπε «αλήθεια, δεν το νομίζω». Παρόλα αυτά, γνωρίζοντας το μαχητικό πνεύμα του Γερμανού πιλότου εμείς, όπως χιλιάδες άλλοι, ελπίζουμε σε κάποιο θαύμα που θα φέρει θετικά νέα για την εξέλιξη της υγείας του Σούμι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξελίξεις με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ: «Τον είδα να παλεύει...»

Δυσάρεστες εξελίξεις με τον Μίκαελ Σουμάχερ

Share