Νόνη Δούνια: Ανατριχιαστική η φωτογραφία με τα σημάδια του χειρουργείου στο στήθος!

1 χρόνος πέρασε από το χειρουργείο στην καρδιά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νόνη Δούνια: Ανατριχιαστική η φωτογραφία με τα σημάδια του χειρουργείου στο στήθος!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η Νόνη Δούνια υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Θυμίζουμε πως ο λόγος που η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μπήκε στο χειρουργείο ήταν μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας.

Η ίδια είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Το πρόβλημα υγείας μου ήταν τόσο σοβαρό, όσο μπορεί να είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Δεν έγινε ξαφνικά, το ήξερα, ήταν προγραμματισμένο. Ήταν ένα πρόβλημα που παρακολουθώ από μικρή και από τα 25 μου γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω να χειρουργηθώ στη καρδιά μου. Λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας.

Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική νόσος και σιγά σιγά μου έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο. Το χειρουργείο κράτησε 8 ώρες. Τα παιδιά μου δεν καταλάβανε τίποτα, τους είχα ενημερώσει για όλα και ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Σκεφτόμουν να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν το χειρουργείο, αλλά δεν το έκανα για να μην σκέφτομαι αρνητικά».

Το πρωί της Πέμπτης, η Νόνη Δούνια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες που είχε βγάλει μέσα στο νοσοκομείο μετά το χειρουργείο. Παράλληλα η ίδια μας έδειξε τα σημάδια που της άφησε η επέμβαση, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές μήνυμα. Αυτά συνέβησαν μετά το χειρουργείο.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε!

1/10/19 Ένας χρόνος κλείνει από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα με πίστη και ψυχική δύναμη αφού όμως το προηγούμενο βράδυ τα είχα σκεφτεί όλα. Είχα κάνει τον απολογισμό μου. Εχω προσφέρει αρκετά; έχω εκδηλώσει τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που αγαπώ; τους έχω προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο; έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος;

Τι μάνα είμαι; τι σύντροφος; τι κόρη; τι αδερφή; τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι; Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστέυω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας. Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας.

Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας. Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στο καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα! Πάμε δυνατά.

Νόνη Δούνια

Νόνη Δούνια: Βουτιές στη θάλασσα με τα παιδιά της! Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει!

Τις βουτιές στη θάλασσα με τα παιδιά της απόλαυσε η Νόνη Δούνια. Λίγο πριν επιστρέψει στα καθήκοντά της στη Βουλή κάνει τις διακοπές της.

Η καθημερινότητα της να έχει αλλάξει και εκτός από την οικογένειά της που είναι η προτεραιότητα της, στη ζωή της έχει μπει και η πολιτική. Το πρώην μοντέλο, εκλέχθηκε βουλευτής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές που έγιναν πριν από έναν μήνα.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Νόνη Δούνια πήγε με την οικογένειά της στις Σπέτσες, για να χαλαρώσει πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ο γιος της Νόνης Δούνια μεγάλωσε πολύ! Πως είναι σήμερα ο 13χρονος Στάθης!

Την Κυριακή μάλιστα, η βουλευτής δημοσίευσε μία φωτογραφία από την βουτιά που έκανε με τα παιδιά της, Ρία και Στάθη.

Νόνη δούνια παιδιά