Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απίστευτο σκηνικό - Η Μουτίδου της έστειλε μήνυμα και της ζήτησε...

Την μπέρδεψε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απίστευτο σκηνικό - Η Μουτίδου της έστειλε μήνυμα και της ζήτησε...

Ένα αστείο διάλογο που είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Σοφία Μουτίδου, αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Pop up. Η ηθοποιός της έστειλε μήνυμα και την μπέρδεψε!

Η πρώην κριτής του GNTM , δήλωσε χαρακτηριστικά «Χθες το βράδυ χτυπάει στο κινητό μήνυμα προσωπικό. Βλέπω λοιπόν, Σοφία Μουτίδου και απορώ, που έχω το τηλέφωνο της Σοφίας Μουτίδου και αυτή το δικό μου».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ακριβώς τον διάλογο που είχαν μεταξύ του. «Μου στέλνει «Είσαι ξύπνια»; Λέω «Καλησπέρα, ξύπνια είμαι». Ήταν νωρίς γύρω στις 10 και μισή. Μου απαντάει μετά από λίγο, έχει καθυστερήσει λίγο το σκέφτεται. «Μάλλον λάθος κάνω». Απαντάω «Ποιόν ψάχνεις»; Μου λέει «Την Ηλιάνα από το solarium».

Της λέω στο ήμισυ το πέτυχες είμαι η Ηλιάνα από το Pop Up. Δίνουμε τα φιλιά μας, αναρωτιόμαστε που ξέρουμε η μία το κινητό της άλλης, λέμε καλό βράδυ, τα ξαναλέμε. Φιλάκια Σοφία Μουτίδου».

Όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια του The Booth άλλη Ηλιάνα έψαχνε και άλλη Ηλιάνα βρήκε.

Απίστευτο "καρφί" στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Μην τρώμε κιόλας ο ένας τον άλλον! Δεν είναι ωραίο»

Ένα απίστευτο καρφί στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου "πέταξε" ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», μετά από κάποια σχόλια που έκαναν με τους συνεργάτες της.

«Η Κόνι Μεταξά πού βγήκε; Σε τρία πλάνα την είδα σήμερα. Α, είναι ακόμα στο Πρωινό; Δεν την είδα χθες, δεν την είδα σήμερα και νόμιζα κάποιες αλλαγές ότι έχουν γίνει», είπαν μεταξύ άλλων οι συνεργάτες της.

Το γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο λοιπόν από τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δεν δίστασε να τους "αδειάσει" κανονικότατα.

Μουτσινάς ηλιάνα

«Παιδιά δεν είναι ωραίο, λίγο να τα λέμε αυτά. Όλοι έχουμε πάει σε εκπομπές και δεν μας έχουν βγάλει και περιμέναμε στα νιάτα μας. Αλήθεια είναι αυτό. Όταν θέλει μια εκπομπή να κάνει αλλαγές -μην κοιτάς, κι εγώ θα τους διώξω όλους! Θα έρθει μια μέρα, θα βαφτούν και θα περιμένουν έξω και θα σχολιάζει τα ρούχα η Ηλιάνα POP UP. Και θα λένε «τα παιδιά βγήκαν». «Όχι αλλά τους είδαμε στα δύο λεπτά».

Επίσης, αυτό μπορεί να συμβεί και σε σας! Είμαστε που είμαστε σε συνεχόμενο αυνανισμό η τηλεόραση, μην τρώμε κιόλας ο ένας τον άλλον! Δεν είναι ωραίο. Τα φιλιά μου παρ’ όλα αυτά στην Ηλιάνα... μόνο», είπε ο παρουσιαστής.