Κατερίνα Δαλάκα: Η τρυφερή φωτογραφία με την αδερφή της και η απίστευτη ομοιότητα

Η κοινή φωτογραφία στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Δαλάκα: Η τρυφερή φωτογραφία με την αδερφή της και η απίστευτη ομοιότητα

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και όταν βρίσκει χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, την επισκέπτεται και περνάνε χρόνο μαζί. Μάλιστα, ο νέος μήνας τους βρήκε μαζί και δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με την αδερφή της.

Η αθλήτρια λατρεύει την Σοφία, με την οποία, μάλιστα, έχει μοιραστεί αρκετές φορές διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, η Κατερίνα Δαλάκα καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της και ευχήθηκε “καλό μήνα” δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αδερφή της. Η ομοιότητα τους είναι απίστευτη και σε λίγο δεν θα τις αναγνωρίζουν.

Και στην προσωπική της ζωή η πρωταθλήτρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο. Δείτε τα "καυτά" φιλιά της με το σύντροφό της.

Κατερίνα Δαλάκα αδερφή

Κατερίνα Δαλάκα: Δεν άφηνε από το χέρι της τον Δημήτρη Φιντιρίκο - Πήραν φωτιά τα φωτογραφικά κλικς

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Φιντιρίκο και δεν μπορούσε ούτε λεπτό να αφήσει το χέρι του, ακόμα και μέσα στη θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός τους "συνέλαβε" και όπως ήταν λογικό, τα κλικς πήραν φωτιά!

Η γνωστή αθλήτρια αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της Αθήνας και έτσι επισκέφθηκε τη Μύκονο, μαζί με τον καλό της.

Οι δυο τους, είναι εδώ και καιρό ξανά μαζί και βιώνουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι! Ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ στο νησί των ανέμων!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο στη Μύκονο

Κατερίνα Δαλάκα ΜύκονοςΚατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος

Πιπεράτο βίντεο με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Μπορεί να είχαν χωρίσει, μπορεί να την είχε αδειάσει δημόσια αλλά... ο έρωτας τα κάνει αυτά! Η Κατερίνα Δαλάκα είναι και πάλι μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και... περνάνε ζωή και κότα στις παραλίες της Μυκόνου! Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το Mykonos Live τους δείχνει σε πολύ πιπεράτες στιγμές.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η νικήτρια του Survivor 3 πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι, όπου ο Δήμητρης την ώρα που έμπαιναν στην θάλασσα έβαλε χέρι στα οπίσθια της αγαπημένης του. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να τον κακολογήσουν, καθώς το καυτό κορμί της συντρόφου του, θα κόλαζε οποιονδήποτε! Το ζευγάρι, μετά την επανασύνδεσή του, περνάει χαλαρές και ευχάριστες στιγμές στην Μύκονο, τραβώντας τα βλέμματα.