The Bachelor: Ανατροπή! Το ραντεβού που θα φέρει μια... αποχώρηση

Άφωνες οι παίκτριες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ανατροπή! Το ραντεβού που θα φέρει μια... αποχώρηση

Ανατροπή… με το καλημέρα υπήρξε στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να διαλέγει δύο συγκεκριμένες παίκτριες, που δεν περίμενε κανείς, για ραντεβού.

Με το που ξεκίνησε το νέο επεισόδιο, πέρα από τα… νέα φαρμάκια μεταξύ των παικτριών, ήρθε κι ένα γράμμα από τον Βασιλάκο για αυτές, όπου ανέφερε δύο, που θα έβγαιναν μαζί του, αλλά μία θα κρατούσε στο τέλος, με την άλλη ίσως να αποχωρεί.

Ο Βασιλάκος διάλεξε δύο αουτσάιντερ, την Άννυ και τη Μάγδα, ενισχύοντας την φήμη περί αποχώρησης, αν και αρκετά κορίτσια ζητούσαν να φύγουν και οι δύο. Δες εδώ ποια κατάφερε να πάρει δώρο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

The Bachelor: Εριέττα και Νικολέττα τα... βγάζουν όλα στη φόρα - Ποιες «κάρφωσαν»;

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day, βρέθηκε στην βίλα του Bachelor και συνομίλησε με δύο από τις γυναίκες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Την Εριέττα και την Νικολέτα.

Οι δυο κοπέλες δεν δίστασαν να «καρφώσουν» τις συμπαίκτριες τους, αλλά και να βγάλουν στη φόρα διάφορες λεπτομέρειες για τις «ψεύτικες» φιλίες του παιχνιδιού.

«Με εκνευρίζει που άλλες κοπέλες έχουν φιλήσει τον Παναγιώτη!» είπε μεταξύ άλλων η Νικολέττα τονίζοντας όμως πως δεν θέλει να τη θεωρήσει δεδομένη ο Παναγιώτης.

Η Εριέττα από την πλευρά της αποκάλυψε τις πραγματικές σχέσεις μέσα στο σπίτι ενώ τόνισε πως δεν ανησυχεί που ακόμα δεν έχει βγει ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη. Να σημειώσουμε πως στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε μια ξαφνική αποχώρηση «βόμβα».

The Bachelor: Απίστευτο - Αυτή είναι η παίκτρια που πρωταγωνιστεί σε σούπερ αποκαλυπτικό βίντεο κλιπ

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει το καινούργιο reality στον Alpha, το πολυσυζητημένο The Bachelor. Οι γυναίκες που έχουν λάβει συμμετοχή στο reality αγάπης έχουν μόνο έναν στόχο… να κλέψουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μια από αυτές πρωταγωνίστησε στο παρελθόν και σε ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο!

Στο παιχνίδι φαίνεται αρκετά ντροπαλή και χαμηλών τόνων. Η Κύπρια παίκτρια, μάλιστα, κέρδισε το πρώτο τριαντάφυλλο από τον Βασιλάκο. Από ότι μάθαμε όμως... μόνο ντροπαλή δεν είναι! Την είδαμε πρόσφατα σε βίντεο κλιπ του τραγουδιού του Κύπριου ράπερ Ablaze, με τίτλο “Stazi” δείχνοντας με άνεση όλα της τα προσόντα!

Ο λόγος για την Ραφαέλα Γεωργίου.