Ραγίζει καρδιές η Μαρία Εκμεκτσίογλου - «Την ημέρα που γέννησα, έχασα την...»

Τα συγκινητικά της λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές η  Μαρία Εκμεκτσίογλου - «Την ημέρα που γέννησα, έχασα την...»

Καρδιές ράγισε με την εξομολόγηση της η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Μίλησε για τον θάνατο που την «τσάκισε» ψυχολογικά την ημέρα που γέννησε.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η ίδια, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τραγική μέρα που έχασε τη μητέρα της.

Δεν πήγες για το τελευταίο ούτε όταν “έφυγε” η μητέρα και ο πατέρας σου;

Στον πατέρα μου πήγα, αλλά ήμουν μακριά, δεν μπορώ να δω αυτή την τελετή, νομίζω ότι θα σταματήσει η καρδιά μου, ότι θα πάθω ανακοπή. Όταν “έφυγε” η μαμά μου ήμουν στην κλινική, είχα γεννήσει εκείνη τη μέρα, την ίδια μέρα την “έχασα”. Ήμουν λεχώνα μιας μέρας, κι ήμουν στο αυτοκίνητο. Το έσκασα από την κλινική με αυτοκίνητο, πήγα, αλλά δεν ήμουν παρούσα στην τελετή, ήμουν μακριά, μέσα στο αυτοκίνητο.

Δεν με άφησε κι ο άντρας μου να πάω, γιατί ήμουν λεχώνα μιας μέρας. Όλα αυτά σε δυναμώνουν στη ζωή, σε κάνουν άλλο άνθρωπο. Η Μαρία που είμαι αυτή τη στιγμή, που μπορώ να τα βάλω με τέρατα και σημεία, που βάζω τη ζωή κάτω από τα πόδια μου και την πατάω, από τα δύσκολα γεγονότα πήρα δύναμη και μπορώ να τα βγάλω πέρα με όλους και με όλα. Ανείπωτος θρήνος για την Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Τρομοκρατημένη η Μαρία Εκμεκτσίογλου - "Φοβάμαι πως θα..."

Τρομοκρατημένη φαίνεται πως είναι αυτές τις μέρες η Μαρία Εκμεκτσίογλου, η οποία μάλιστα μίλησε ανοιχτά για όλα όσα την ανησυχούν και ανέφερε χαρακτηριστικά, "Φοβάμαι πως θα μειωθεί το προσωπικό".

Σε ζωντανή σύνδεση μιλώντας μέσω Skype, η Μαρία Εκμεκτσίογλου μίλησε το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η γνωστή μαγείρισσα μοιράστηκε τις ανησυχίες και τους προσωπικούς της φόβους όσον αφορά την σταδιακή άρση των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.

Όλα όσα φοβάται η Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου τόνισε πως “θα παραμείνει σε λειτουργία σχεδόν το μισό μαγαζί. Να χωρούν δηλαδή 25 περίπου άτομα και αυτά να δούμε πως θα κάνουν μια παρέα γιατί, φαντάσου, τέσσερα άτομα θα κάθονται σε ένα τεράστιο τραπέζι αμφιβάλλω πάρα πολύ πως θα τσουγκρίζουν τα ποτήρια του”.

Δυστυχώς είναι μια περίοδος ολικής καταστροφής. Είχαμε προσωπικό, αν και δεν απολύθηκε κανένας μέχρι στιγμής, αλλά όταν ανοίξουμε με το καλό 1η Ιουνίου θα χρειαστούν σίγουρα πολύ λιγότερα άτομα. Δεν θα μπορούμε πλέον να κάνουμε τα φανταστικά μας Σαββατόβραδα και της Κυριακής τα μεσημέρια με 100 και 150 άτομα αλλά θα έχουμε το πολύ 20 με 25 άτομα που θα μπορούν να καθίσουν στον κήπο μας. Οπότε και το προσωπικό θα είναι ανάλογα”.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η μαγείρισσα μιλάει ανοιχτά για τις αγωνίες τις, καθώς η ίδια μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε ο γιος της, σοκάροντας για ακόμη μία φορά με τις αποκαλύψεις της.

Μαρία Εκμεκτσίογλου φόβος πανδημία