Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έγινε η ανακοίνωση

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Έγινε η ανακοίνωση

Ακόμη μια ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother έφτασε στο τέλος της και βγήκαν οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ένα από τα ονόματα ωστόσο, δεν το περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, μετά από την ψηφοφορία των παικτών στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού, δυο γυναίκα και δυο άντρες είχαν τις ίδιες ψήφους.

Αυτοί ήταν, η Ράνια, η Ραμόνα, ο Χρήστος Μακρίδης και ο Γρηγόρης. Ο τελευταίος ωστόσο, έχει την δύναμη του βέτο και μπορεί αν θέλει να βγάλει το όνομα του από την ψηφοφορία και έτσι και έκανε!

Αποτέλεσμα αυτού, η Ράνια, η Ραμόνα, και ο Χρήστος Μακρίδης να μπουν στη μεγάλη ψηφοφορία στο Live της Παρασκευής! Δείτε το λόγο που η Αφροδίτη νωρίτερα έγινε έξαλλη και ούρλιαζε.

Big Brother - highlights 30/9: Η έκρηξη της Δανέζη, τα χαϊδέματα παικτών και το στριπτίζ στο μπάνιο

Το έλα να δεις έγινε στο χθεσινό 30/9 επεισόδιο του Big Brother! Η Σοφία Δανέζη ξέσπασε σε φωνές, η Χριστίνα και ο Παναγιώτης ήρθαν ακόμα πιο κοντά και η... Αφροδίτη έκανε στριπτίζ στο μπάνιο!

Είστε έτοιμοι γι'αυτό που θα ακολουθήσει παρακάτω;

Big Brother - Highlights 30/9

Big Brother: Αποχωρεί ο Δημήτρης Πυργίδης; - Η δήλωση "φωτιά"

Το επεισόδιο του Big Brother, ξεκίνησε με μια πολύ σοβαρή συζήτηση από τον κήπο, με τον Δημήτρη Πυργίδη να πετάει την δήλωση "φωτιά" πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Όλα ξεκίνησαν όταν του είπαν οι δίδυμοι πως πρέπει να ξεκινήσει να μιλάει και με τα υπόλοιπα παιδιά μέσα στο σπίτι, αφού κάνει παρέα με μόνο δυο τρία άτομα.

Τότε ο Δημήτρης Πυργίδης είπε πως αν φύγουν οι φίλοι του θα αποχωρήση με δική του θέληση. Με το που το άκουσαν οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να του αλλάξουν τη γνώμη. Δείτε όμως την στιγμή που ο Πυργίδης πάει να ρίξει την Άννα Μαρία στην πισίνα.

Big Brother Δημήτρης Πυργίδης

Big Brother: Βγήκε εκτός εαυτού η Δανέζη - Επικράτησε πανικός στο μπάνιο

Ένας νέος καβγάς σημειώθηκε στο Big Brother. Αυτή την φορά ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη - η οποία βγήκε εκτός εαυτού - και την Ράνια Καραγιάννη. Μέσα στο μπάνιο για κάποια λεπτά επικράτησε πανικός.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία περίμενε τη σειρά της για να κάνει μπάνιο. Μετά από λίγη ώρα που περίμενε, ξεκίνησε να κάνει παρατηρήσει στην Ράνια και να της λέει ότι καθυστερή να βγει από το ντουζ, με αφορμή το σχόλιο της δεύτερης για το ζεστό νερό.

"Δεν θέλω να μιλάω μαζί σου, σε παρακαλώ πολύ. Δεν είχε ανοίξει κανείς το ζεστό νερό. Κορίτσι μου, κάνε το μπάνιο σου, δεν σου είπε κανείς τίποτα" είπε αρχικά η Σοφία και αμέσως αντέδρασε η Ράνια.

Οι φωνές ξεκίνησαν με την Ράνια να μην πτοήτε και να συνεχίζει το μπάνιο της. Να σημειώσουμε πως χθες, η Σοφία ράγισε καρδές με την εξομολόγηση για τους γονείς της που πέθαναν.

Big Brother Σοφία Δανέζη Ράνια Καραγιάννη τσακωμός

Αργότερα η Ράνια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και για τον Βλαδίμηρο, ο οποίος ήθελε να μπει μέσα στο ντουζ μαζί της γιατί ο χρόνος περνούσε.

«Εγώ, όπως είμαι εδώ, έτσι είμαι και στη ζωή μου. Δεν ήρθα να προσποιηθώ κάτι, να κάνω κάτι που δεν είμαι ή να το παίξω κάτι. Είπα, δεν ξέρω να μαγειρεύω, τελείωσε», είπε για τη συμπεριφορά της.

Big Brother: Τρυφερά τετ α τετ για Παναγιώτη και Χριστίνα

Διάχυτος είναι πλέον ο ερωτισμός στο σπίτι του Big Brother και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Παναγιώτη Βαρουξή και τη Χριστίνα Ορφανίδου που πλέον δεν το κρύβουν καθόλου. Δεν σταματούσαν τα τρυφερά τετ α τετ.

Τα δύο παιδιά από την αρχή έχουν έρθει πιο κοντά και πλέον οι κινήσεις τους έχουν κάνει πολλούς να τους θεωρούν ζευγάρι. Ειδικότερα, ο Παναγιώτης δεν χάνει ευκαιρία για να είναι συνεχώς κοντά της και μάλιστα να την αγγίζει απροκάλυπτα.

Αυτή τη φορά η κάμερα τους... τσάκωσε να παίζουν στην κουζίνα "ξύλο" σε μία πιο... kinky εκδοχή! Δείτε τον άγριο καβγά που είχε η Χριστίνα με την Ραίσα.

Big Brother: Αυτοί οι παίκτες πήραν ασυλία και βέτο

Ολοκληρώθηκε η δοκιμασία στο σπίτι του Big Brother για την ασυλία και το βέτο της εβδομάδας. Δυο παίκτες κέρδισες και πλέον μπορούν να κοιμουνται ήσυχοι.

Ο Big Brother ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι στον κήπο του σπιτιού. Λίγο πριν το αγώνισμα λοιπόν, Σοφία, Χριστίνα, Γρηγόρης και Δημήτρης συζήτησαν για το πως θα δωθούν τα δυο πλεονεκτήματα αν τα κερδίσουν.

«Εγώ δεν θέλω να παίξω με τον Δημήτρη γιατί αν το κερδίσουμε, δεν θέλω να έχω εγώ το βέτο. Ένας παίρνει ασυλία και ένας βέτο. Το βέτο όμως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις», είπε η Σοφία.

Big Brother βέτο ασυλία εβδομάδας

Αργότερα είπε στον Γρηγόρη Τσεκούρα: «Αν παίξει, Ραμόνα με Σοφία, θα σώσεις τη Ραμόνα; Ούτε καν, δεν υπάρχει περίπτωση». Νωρίτερα ωστόσο η Σοφία είχε έναν καβγά με την Ράνια.

Το παιχνίδι λίγα λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε με νικητές, Δημήτρη και Γρηγόρη. Μετά από σκέψη, ο πρώτο πήρε την ασυλία και ο δεύτερος το βέτο.

Big Brother: Τα αποκαλυπτήρια στο μπάνιο και το "καυτό" στριπτίζ στην Αφροδίτη

Η Αφροδίτη δεν έχει ηρεμία στο Big Brother, ενώ αυτή τη φορά θέλησε να… πειράξει τα αγόρια μπήκε στο μπάνιο και είχαμε αποκαλυπτήρια, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα "καυτό" στριπτίζ.

Αρχικά, την ώρα που ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Γρηγόρης Τσεκούρας έκαναν ντους, μπήκε μέσα και ξεκίνησε τα γελάκια.

«Είμαι συγκρατημένη γιατί θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα. Αυτό που ήθελα να δω, εγώ το είδα. Τι ήθελα να δω;» παραδέχτηκε με χιούμορ στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Αργότερα, θέλοντας να την αιφνιδιάσουν, οργάνωσαν ένα αντρικό στριπτίζ στο δωμάτιο των κοριτσιών.

«Με το που σβήνουν τα φώτα λέμε ωραία. Και μπαίνουν μετά τα αγόρια, μπαίνει και η μουσική και αρχίζουν όλοι τους… Αρχικά ήταν ο Γρηγόρης και ο Δημήτρης και μπήκαν και οι υπόλοιποι και νομίζω πρέπει να λιποθύμησα τρεις φορές» είπε η Αφροδίτη. Δείτε εδώ ωστόσο ένα καυτό της πλάνο με σορτσάκι.