Μέγκι Ντρίο: Η αποκάλυψη στο The 2night show για το Big Brother - «Θα πήγαινα και...»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο: Η αποκάλυψη στο The 2night show για το Big Brother - «Θα πήγαινα και...»

Η Μέγκι Ντρίο, βρέθηκε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί, για τις επιθέσεις στο σπίτι και το αυτοκίνητό της, ενώ αναφέρθηκε και στη διακοπή της συνεργασίας της με την Κατερίνα Καινούργιου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντησή της στο αν θα πήγαινε στο Big Brother.

«Γενικά ζούμε σε μια κοινωνία πάρα πολύ δύσκολη. Έχω αρχίσει και φοβάμαι… Μου χάραξαν με κλειδί το αυτοκίνητο γύρω – γύρω. Το να σου χαράξει κάποιος το αμάξι είναι σαν να το κάνει σκόπιμα. Έχω πάει στην αστυνομία. Οι αρχές είναι δίπλα μου. Μετά, είδα την πόρτα του σπιτιού μου παραβιασμένη, προσπαθούσαν να την ανοίξουν. Είχε φύγει ο σύρτης, είχε εξαφανιστεί.

Ευτυχώς δεν μπήκαν μέσα. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, γιατί ακόμα και τώρα, μετά από δύο χρόνια βγαίνω έξω και ακούω κακά σχόλια. Και στα social media δέχομαι σχόλια από haters. Δεν έλαβα απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου», δήλωσε αρχικά η Μέγκι Ντρίο σχετικά με τα άσχημα περιστατικά που έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν θα συμμετείχε στο «Bachelor» εκείνη απάντησε αρνητικά, ενώ σχετικά με το Big Brother αποκάλυψε ότι θα έμπαινε, αν και της φαίνεται πολύ δύσκολο να παρακολουθείτε από κάμερες 24 ώρες το 24ωρο.

«Θα έμπαινα στο Big Brother και νομίζω θα τα πήγαινα τέλεια. Τώρα που κοιτάω όμως, είναι δύσκολο. 24 ώρες το 24ωρο να είσαι με μια κάμερα είναι δύσκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Μέγκι Ντρίο: Οι κόντρες από το GNTM καλά κρατούν - «Δε θέλω να της μιλήσω ξανά»

Μπορεί αισίως να οδεύουμε στην τρίτη σεζόν του GNTM, ωστόσο οι κόντρες της Μέγκι Ντρίο από το ριάλιτι καλά κρατούν μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε το μοντέλο ξεκαθάρισε πως δεν θέλω να ξαναμιλήσει σε μία συμπαίκτριά της.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία από τις παίκτριες που δημιούργησε μεγάλη ίντριγκα μέσα στο ριάλιτι, ενώ είναι αλήθεια πως οι σχέσεις της με τις περισσότερες κοπέλες, ήταν κάτι παραπάνω από τεταμένες.

Μιλώντας στο Χάι, το μοντέλο αναφέρθηκε στην κόντρα της με μία πρώην συμπαίκτριά της, ενώ ξεκαθάρισε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με την Εύη Ιωαννίδου. Τις προάλλες, είχε αναφερθεί και στις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτά είπε η Μέγκι Ντρίο για τις κόντρες της από το GNTM

Με τις άλλες κοπέλες που ήσασταν συμπαίκτριες στο «GΝΤΜ» έχετε επαφή σήμερα;

Μιλάω με την Μικαέλα συχνά. Με τις άλλες κοπέλες οι σχέσεις μας είναι τυπικές. Υπάρχει μία βέβαια που δεν θέλω να της μιλήσω ποτέ ξανά και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί της. Πρόκειται για την Άννα Αμανατίδου. Σε πληροφορώ ότι δεν με στενοχωρεί καθόλου που δεν της μιλάω. Είναι ένας άνθρωπος που εμένα δεν μου προσφέρει τίποτα στη ζωή μου και δεν την θέλω δίπλα μου.

Μέγκι Ντρίο GNTM

Με την Εύη Ιωαννίδου πως είναι οι σχέσεις σας;

Δεν έχω μίσος, ούτε κακία με την Εύη. Απλά οι επιλογές της δεν μου ταιριάζουν. Εγώ δεν ταυτίζομαι μαζί της. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που διαχειρίστηκε την δημοσιότητα. Δημιουργούσε θέματα και παρασκήνια τα οποία δεν μου ταίριαζαν. Απογοητεύτηκα αρκετά από αυτόν τον άνθρωπο.

Είσαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων;

Δεν έχω κάνει τίποτα επάνω μου και φαίνεται μπορώ να πω. Δεν είμαι κατά, όποια κοπέλα θέλει να κάνει πλαστικές, ας κάνει, εμένα δεν μου αρέσουν και δεν θα πείραζα τίποτα από το σώμα μου και το πρόσωπο μου, είπε στο Χάι.