Αθηνά Ωνάση: «Λιώνει» το διαδίκτυο ο μπέμπης του πρώην της, Αλβάρο Ντε Μιράντα

Το βίντεο που έχει γίνει viral

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Ωνάση: «Λιώνει» το διαδίκτυο ο μπέμπης του πρώην της, Αλβάρο Ντε Μιράντα

Το διαδίκτυο έκανε να «λιώσει» ο μπέμπης του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα, ο οποίος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Ο προπονητής ιππασίας που έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά στις 6 Αυγούστου δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τον γιο του, που κοντεύει να γίνει δύο μηνών.

Μάλιστα, ο Αλβάρο, δημοσίευσε βίντεο με τις απίθανες γκριμάτσες του μωρού και τα likes, αλλά και τα σχόλια πήραν «φωτιά».

Να σημειώσουμε πως η πιο... τραγική αποκάλυψη που έρχεται στο φως για την ζωή της Αθηνάς Ωνάση. Όταν ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη τρελά με τον πρώην πλέον σύζυγό της είχε μείνει έγκυος αλλά χωρίς να τα καταφέρει!

Πλημμυρίζει από ευτυχία ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση - Το βίντεο από τη γέννα του παιδιού του

Από ευτυχία πλημμυρίζει ο πρώην σύζυγός της Αθηνάς Ωνάση. Ο Ντόντα Μιράντα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η μητέρα του παιδιού του δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο από την στιγμή της γέννας.

«Δεν πιστεύω ακόμα ό,τι έχω ζήσει. Στις 06/08/2020, στις 10:47 μ.μ., γεννήθηκε ο γιος μου, Álvaro Severo de Miranda, 3.600 κιλά, με φυσιολογικό τοκετό. Η πιο αξέχαστη και συναρπαστική στιγμή της ζωής μου. Ένα μείγμα συναισθημάτων, χαράς αισθήσεων και πόνων.

Πρέπει απλώς να ευχαριστήσω τον σύζυγό μου @dodamiranda, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την εξαιρετική ιατρική ομάδα του για ό, τι έκαναν για μένα. Αγαπημένε μου γιε, σε αγαπώ ως το άπειρο, αγόρι μου! Ευχαριστώ πολύ Θεέ μου!», έγραψε σε ανάρτηση της η Denize για το πρώτο της παιδάκι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο το οποίο πρόκειται σίγουρα να σας συγκινήσει, ενώ δείτε εδώ και εικόνες από το λαμπερό baby shower που έκαναν λίγο πριν την γέννηση του γιου τους.