Η Βίκυ Καγιά "άδειασε" τον ρεπόρτερ του Πρωινού: "Πρώτα θα μιλήσω στους Κου Κου!"

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά

Ρεπόρτερ της εκπομπής του Πρωινού «άδειασε» η Βίκυ Καγιά, όταν την «τσάκωσε» στο δρόμο θέλοντας να του κάνει δηλώσεις για το GNTM και τη γυμνή φωτογράφιση.

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση να σημειώσουμε πως προκάλεσε τόσες αντιδράσεις που μέχρι και ο φωτογράφος που την έκανε ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση του.

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος πήγε κοντά της και ζήτησε μια δήλωση η Βίκυ Καγιά ήταν κάθετη στο ότι θα κάνει πρώτα δηλώσεις στους Κου Κου που είναι στο κανάλι της και μετά σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή.

«Καλό μήνα! Σας φιλώ! Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο! Δεν μπορώ να σας πω τίποτε άλλο! Πρώτα θα μιλήσω στους Κου Κου και μετά σε οποιονδήποτε άλλον. Πρώτα στο κανάλι μου. Σας χαιρετώ», είπε ορθά κοφτά η Βίκυ Καγιά.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά είπε: «Είναι σαν να λέει ότι της απαγόρευσαν ουσιαστικά από το κανάλι, εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω».

GNTM 3: Αυτή είναι η γυμνή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που δεν έδειξαν στην τηλεόραση

Στο επεισόδιο του GNTM 3 που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν γυμνοί και μάλιστα για βοήθεια η παραγωγή πρόβαλε την αντίστοιχη φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Καραβάς! Γιατί όμως δεν μας έδειξαν κι αυτή της Βίκυς Καγιά; Εμείς την βρήκαμε πάντως...

Όλα τα μοντέλα έχουν κληθεί να το κάνουν αυτό μια φορά στην ζωή τους κι έτσι και η Βίκυ Καγιά! Πριν προχωρήσετε παρακάτω για να δείτε την φωτογραφία να τονίσουμε πως σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε στην εκπομπή της, Pop up, το γεγονός πως δεν έδειξαν την αντίστοιχη φώτο της Καγιά γι'αυτό κι εμείς μπήκαμε στον κόπο και την ψάξαμε...

Για την ακρίβεια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στο Pop Up και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτή τη δοκιμασία. Δεν θα ήθελα να δω το “Willy” κανενός.»

«Το σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογράφιση. Α ωραία έδειξαν στα παιδιά φωτογραφία του Καράβα να δούνε τα αγόρια πως θα έχουν τη λήψη. Την φωτογραφία της Βίκυς δεν την είδαμε βέβαια για να βοηθήσει τα κορίτσια. Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γίνε ντέμο. Και σκέφτομαι μετά Ωχ Παναγία μου πως τη γλίτωσα».

Και συνέχισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω τι συμφωνία έχουν με την παραγωγή τα παιδιά αλλά είμαι 100% σίγουρη πως σε οτιδήποτε τους έχουν δώσει έχει ερωτήσεις “Θα έκανες γυμνό;”, “Θα έκανες κάθετη πασαρέλα;»

Αυτή είναι η γυμνή φωτογραφία της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά γυμνή φωτογραφία

Δείτε εδώ και την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν η Ρασέλ από το παιχνίδι!