Έξαλλος ο Μάνος Ιωάννου ξέσπασε για τη συμμετοχή του στο Bachelor - «Να πάρω την τηλεόραση να την...»

Τους τα «έχωσε» άγρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Μάνος Ιωάννου ξέσπασε για τη συμμετοχή του στο Bachelor - «Να πάρω την τηλεόραση να την...»

Έξαλλος εμφανίστηκε στο Πρωινό της Παρασκευής 2/10 ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος πέταξε απίστευτες ατάκες για τη συμμετοχή του στο The Bachelor.

Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο θα εισβάλει ο ηθοποιός, ο οποίος θα διδάξει υποκριτική σε κάποιες διαγωνιζόμενες.

«Δε ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα, αλλά πιστέψτε με δεν ήταν και το καλύτερό μου να πάω. Πήγα γιατί ο Παναγιώτης διαλέγει έξι κορίτσια στο θέατρο για να γυρίσουν πάνω στη σκηνή μια στιγμή που τις άλλαξε και άλλαξε τη ζωή τους. Ένα περιστατικό που θα θυμούνται για πάντα. Εγώ ανέβηκα πάνω στη σκηνή για να τους βοηθήσω.

Δεν ντρέπομαι. Είναι κάτι που ανέβηκα στη σκηνή και τους βοηθούσα. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Όταν με πήραν μου έλεγαν για ένα Bachelor που θα κάνει πανικό. Εγώ δεν το ήξερα. Είναι κορίτσια που έχουν πάει από το GNTM εκεί. Μου φαίνεται κάπως όλο αυτό.

Εκεί δεν υπάρχει ρόλος. Το χάζευα χθες. Η νεολαία και τα μικρά παιδιά που ακούνε… Δε γίνεται. Να πάρω την τηλεόραση και να τη πετάξω. Εγώ έκανα μια δουλειά αξιοπρεπέστατη. Δεν τον ήξερα τον Παναγιώτη, αλλά με το που τον γνώρισα τον συμπάθησα. Μόνο αν είχε βάλει ως στόχο τα λεφτά μπορώ να τον δικαιολογήσω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάνος Ιωάννου. Δες εδώ ποια κατάφερε να πάρει δώρο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

The Bachelor - highlights 1/10: Η αποχώρηση "βόμβα" και ο Βασιλάκος... τσιτσίδι!

Για όσους έχασαν το χθεσινό 1/10 επεισόδιο του The Bachelor το Youweekly.gr έχει συλλέξει τα highlights της βραδιάς και σε ένα από αυτό είναι - εννοείται - το βίντεο όπου ο Παναγιώτης Βασιλάκος ποζάρει τσίτσιδος μπροστά στα κορίτσια για να τον... ζωγραφίσουν!

Δείτε παρακάτω τα highlights του The Bachelor από 1/10

The Bachelor: Ανατροπή! Το ραντεβού που έφερε μια... αποχώρηση

Ανατροπή… με το καλημέρα υπήρξε στο «The Bachelor», με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να διαλέγει δύο συγκεκριμένες παίκτριες, που δεν περίμενε κανείς, για ραντεβού.

Με το που ξεκίνησε το νέο επεισόδιο, πέρα από τα… νέα φαρμάκια μεταξύ των παικτριών, ήρθε κι ένα γράμμα από τον Βασιλάκο για αυτές, όπου ανέφερε δύο, που θα έβγαιναν μαζί του, αλλά μία θα κρατούσε στο τέλος, με την άλλη ίσως να αποχωρεί.

Ο Βασιλάκος διάλεξε δύο αουτσάιντερ, την Άννυ και τη Μάγδα, ενισχύοντας την φήμη περί αποχώρησης, αν και αρκετά κορίτσια ζητούσαν να φύγουν και οι δύο. Δες εδώ ποια κατάφερε να πάρει δώρο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο!