Τα πάνω κάτω στο Opentv με την εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο Opentv με την εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη

Μετά την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της νέας εκπομπής που έχει αναλάβει ο Αλέξης Γεωργούλης, φαίνεται πως οι άνθρωποι του Opentv αποφάσισαν να φέρουν τα πάνω κάτω στο The Joker και να αλλάξουν κάπως τον προγραμματισμό του.

Ήδη από τη Δευτέρα πρόκειται να έρθουν μερικές σημαντικές αλλαγές στο νέο τηλεπαιχνίδι του Opentv, το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα τοποθετηθεί στην μεσημεριανή ζώνη.

Πλέον θα προβάλλεται στις 14.00 αντί για τις 17.50 που προβάλλεται μέχρι σήμερα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται τους παίκτες στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που δίνει μέχρι και 30.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο. Οι κανόνες είναι απλοί, και με τη σωστή στρατηγική μπορεί να φτάσει κανείς στο μεγάλο έπαθλο. Δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα στην πρεμιέρα του.

«Εισέβαλε» στο πλατό του Joker η Βίκυ Σταυροπούλου - «Έμεινε» ο Αλέξης Γεωργούλης

Εμφάνιση-έκπληξη έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου στο Joker και στον Αλέξη Γεωργούλη και μάλιστα, πάνω στην ερώτηση για το πως ονομαζόταν η ηρωίδα που ενσάρκωσε η Βίκυ στην γνωστή σειρά «Είσαι το ταίρι μου», στην οποία συμμετείχε και ο παρουσιαστής του Joker.

Ο παρουσιαστής δεν γνώριζε πως θα δει την άλλοτε συμπρωταγωνίστριά του να μπαίνει μέσα στο πλατό και ενθουσιάστηκε μόλις την άκουσε να φωνάζει την απάντηση.

Μάλιστα αποφάσισε να της πει και μία από τις πιο κλασικές ατάκες της στη σειρά και έτσι έκανε το «Τι έγινε Σωτήρη σε πειράξανε;» σε «Βίκυ με πειράξανε»!

Οι δυο τους έδειξαν να είναι πολύ χαρούμενοι που ξανασυναντήθηκαν και η αγαπημένη ηθοποιός, που εισέβαλε και στο πλατό της κόρης της πριν από λίγες μέρες, του ευχήθηκε καλή αρχή για την νέα του εκπομπή.