Σούπερ ντοκουμέντο για το The Bachelor - Αυτή την ηλικία δηλώνει στο Facebook η Έλενα Μπάση

Και ορκίζεται!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σούπερ ντοκουμέντο για το The Bachelor - Αυτή την ηλικία δηλώνει στο Facebook η Έλενα Μπάση

Λίγο πριν το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, σας έχουμε ένα σούπερ ντοκουμέντο για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του The Bachelor. Ο λόγος φυσικά για την Έλενα Μπάση, για την οποία βρήκαμε την ηλικία που δηλώνει στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ήδη από την πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι του έρωτα, η Έλενα Μπάση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς δήλωσε 38 χρονών.

Το Twitter οργίασε ωστόσο εκείνη ορκίστηκε τις επόμενες μέρες πως είναι... 39. Δείτε εδώ τις επικές ατάκες που έχουν γραφτεί για χάρη της.

Η Έλενα Μπάση έχει γράψει την ημερομηνία γέννησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ποια είναι αυτή;

Η Έλενα Μπάση λοιπόν, όπως βλέπουμε, γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1981. Είναι λοιπόν 39 ετών.

Έλενα Μπάση Bachelor ηλικία

The Bachelor: Η Σία μίλησε πρώτη φορά για τις... βλεφαρίδες της - «Είναι η γοητεία μου»

Η Σία Βοσκανίδου από το The Bachelor μίλησε στην κάμερα του «Happy Day». H 26χρονη βρεφοκόμος, αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τις συμπαίκτριές της, ενώ απάντησε πρώτη φορά για τις ψεύτικες βλεφαρίδες της.

«Ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς, δε μπορώ να πω πως είμαι ερωτευμένη με τον Παναγιώτη. Δε συμπαθώ τη Μαρίνα, την Αναστασία και την Αντζελίνα. Τις θεωρώ λίγο δεύτερες. Όλο αυτό το δωμάτιο. Δεν είναι του στυλ μου και όλο αυτό που μου βγάζουν είναι κάτι δεύτερο. Είναι όλος ο συνδυασμός.

Η βλεφαρίδα μου είναι κάγκελο. Δε φοράω πάντα ψεύτικες βλεφαρίδες. Αλλά μου αρέσουν, δε με βαραίνουν. Είναι μέρος της γοητείας μου. Η Μαρίνα πρέπει να αποχωρήσει στην τελετή των Ρόδων» είπε η Σία Βοσκανίδου. Δείτε ωστόσο, όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου. Ποια αποχώρησε;

The Bachelor: Η Σία πέταξε τις βλεφαρίδες και παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε - Χαμός στο Twitter

Μπορεί και το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor να είχε τσακωμούς και πικρίες, ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το ότι η Σία πέταξε τις ψέυτικες βλεφαρίδες της.

Η εμφάνιση της παίκτριας είχε συζητηθεί τόσο από εκπομπές όσο και από τα social media με το πρόσωπο της να βρίσκεται σε πολλά meme.

Σήμερα ωστόσο, για πρώτη φορά την είδαμε χωρίς αυτές και παραλίγο να μην την αναγνωρίζαμε, αφού κυριολεκτικά έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο της!

The Bachelor Σια βλεφαρίδες

Μάλιστα, στο Twitter επικράτησε χαμός με τα σχόλια για την τεράστια αυτή αλλαγή. Να πούμε πως η Σία είναι πρώην σύντροφος κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή.

The Bachelor twitter

The Bachelor twitter Σία