«Εισέβαλε» στο καμαρίνι της Μαλέσκου η Βάνια - Η απίστευτη ατάκα για το Καλό Μεσημεράκι

«Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εισέβαλε» στο καμαρίνι της Μαλέσκου η Βάνια - Η απίστευτη ατάκα για το Καλό Μεσημεράκι

Η αγαπημένη «Βάνια» αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα την "κόντρα" της με την Ιωάννα Μαλέσκου και έτσι σήμερα δεν δίστασε καθόλου να μπει στο καμαρίνι της και να της πάρει τα πράγματα. Η παρουσιάστρια την έπιασε στα «πράσα» και πέταξε μία επική ατάκα για το Καλό Μεσημεράκι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνια επιλέγει να πάρει πράγματα της νέας παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό την είδαμε να μπαίνει στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» με το φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου!

Σήμερα, επισκέφθηκε και πάλι το καμαρίνι της, ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν προετοιμασμένη και δεν την άφησε να της πάρει τίποτα.

Αυτή ήταν η ατάκα που είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το Καλό Μεσημεράκι όταν έπιασε τη Βάνια μέσα στο καμαρίνι της

  • Ι.Μ.: Τι κάνεις εδώ; Εγώ αφήνω το κλειδί απ’ έξω και μένω με το κλειδί στο χέρι.
  • Β.: Ιωάννα μου έχεις καταπληκτικό καμαρίνι. Επειδή Love It εσύ, Love It κι εγώ.
  • I.M.: Το Καλό Μεσημεράκι δεν γίνεται καλό έτσι.
  • Β.: Δεν έχεις καταλάβει καλά, εγώ ήρθα εδώ να θαυμάσω τα υπάρχοντά σου. Εν πάση περιπτώσει με την καλή σου διάθεση μπορείς να μου δώσεις.
  • Αφού ο Νίκος Μουτσινάς της είπε να ζητήσει συγγνώμη από την κυρία Ιωάννα, η παρουσιάστρια συνέχισε:
  • Ι.Μ.: Θέλω να σου πω ένα πράγμα. Δεν με πειράζει να σου δανείζω και γενικά μου αρέσει να μοιράζομαι τα αξεσουάρ, τα ρούχα, τα κοσμήματα. Αλλά έχω ένα παράπονο. Κατ’ αρχήν να σου πω ότι σε θαυμάζω γιατί είσαι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα με προσωπικότητα κι εκρηκτικό ταπεραμέντο. Αλλά εσύ ότι κι αν φορέσεις κανένας δε θα σου πει κάτι, εγώ ότι και να φορέσω σε κανένα δεν αρέσει.
  • Β.: Αυτό είναι αλήθεια αλλά στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις

Η Βάνια όμως εκείνη την στιγμή έπρεπε να φύγει γιατί ο Νικόλας είχε καλέσει Uber και δεν θα την περίμενε άλλο. Έτσι η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος.