Η αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη για την εκπομπή μαζί με τον Χάρη

Θα βρεθούν ξανά μαζί στην τηλεόραση;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη για την εκπομπή μαζί με τον Χάρη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη αποκάλυψη σχετικά με το ενδεχόμενο του να κάνει εκπομπή μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Χάρη Βαρθακούρη.

Μπορεί οι δυο τους να βρίσκονται προς το παρόν σε ξεχωριστές τηλεοπτικές στέγες ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό τους αγάπησε μαζί μέσα από τη συμμετοχή τους στο ταξιδιωτικό ριάλιτι, Globetrotters.

Πρόσφατα, η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκεί απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των ακολούθων της. Μία από αυτές ρωτούσε, μάλιστα, την Αντελίνα Βαρθακούρη αν θα παρουσίασε εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη τότε απάντησε στον διαδικτυακό της φίλο πως αυτό το θέλει πάρα πολύ τόσο η ίδια όσο και ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ στο ίδιο Q&A απάντησε και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αντελίνα Βαρθακούρη εκπομπή

Big Brother: Το σχόλιο του Χάρη για την Αντελίνα που προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Σε ένα live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε για ακόμα μία φορά, ένα σχόλιο για την αγαπημένη του σύζυγο, Αντελίνα και προκάλεσε φυσικά την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος διαφώνησε με τον παρουσιαστή.

Όλα ξεκίνησαν από τον μπαμπά του Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος ξεκαθάρισε πως κουμάντο μέσα στο σπίτι του κάνει η γυναίκα του και ο Χάρης Βαρθακούρης συμφώνησε αμέσως ξεκαθαρίζοντας πως και στο δικό του σπίτι το ίδιο έγινε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε και σχολίασε πως επειδή συμβαίνει στο δικό του το σπίτι, δε σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλα.

Νωρίτερα στο Big Brother βέβαια ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος διαφώνησαν ξανά με αφορμή την Αντελίνα

Μόλις μπήκε στο πλατό η ψυχολόγος του show, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τη ρώτησε για τη μπλούζα που φορούσε, τονίζοντας πως είναι «μια παλιά μου γκόμενα».

Η συγκεκριμένη λέξη όμως, προκάλεσε την αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος θέλησε να “διορθώσει” τον Μικρούτσικο.

  • Α.Μ.: Πώς σου φαίνεται; Μια παλιά μου γκόμενα.
  • Χ.Β.: Μια παλιά σου σχέση.
  • Α.Μ.: Το “γκόμενα” σε πειράζει;
  • Χ.Β.: Εμένα προσωπικά όχι, αλλά δεν αρέσει στη γυναίκα μου αυτή η λέξη. Όσες φορές έχω πει αυτή τη λέξη, μου λέει “γκόμενα;”.
  • Α.Μ.: Ναι, είναι άσχημη αλλά έχει και έμφαση.