The Bachelor: Το «καυτό» φιλί της Έλενας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

«39 και ορκίζεται» και τον έκανε δικό της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Το «καυτό» φιλί της Έλενας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, είδαμε την Έλενα Μπάση να μη διστάζει να ανταλλάξει ένα πολύ καυτό φιλί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, λίγο πριν λάβει χώρα η τελετή των ρόδων.

Η ίδια είχε πει πως «οι 40άρες είναι σαν δύο 20άρες» και το απέδειξε… στην πράξη, με την 38άρα Έλενα να είναι γεμάτη πάθος, να «αρπάζει» τον Παναγιώτη Βασιλάκο και να του δίνει το πιο «φλογερό» φιλί.

Λίγο πριν από την «Τελετή των Ρόδων», ο πρώτος Bachelor συνάντησε τις συγκατοίκους στο cocktail party και είδε αρκετές πρόσωπο με πρόσωπο. Πρώτη, δε, ήταν η Έλενα που δεν έκρυψε τα συναισθήματά της.

Η ίδια δε δίστασε, μετά το φιλί της Χριστίνας, να του δώσει ένα παθιασμένο φιλί, αποδεικνύοντας την «φλόγα» που τη διακατέχει ακόμη και αφήνοντας έκπληκτο τον Βασιλάκο.

Έξαλλος ο Μάνος Ιωάννου ξέσπασε για τη συμμετοχή του στο Bachelor - «Να πάρω την τηλεόραση να την...»

Έξαλλος εμφανίστηκε στο Πρωινό της Παρασκευής 2/10 ο Μάνος Ιωάννου, ο οποίος πέταξε απίστευτες ατάκες για τη συμμετοχή του στο The Bachelor.

Συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο θα εισβάλει ο ηθοποιός, ο οποίος θα διδάξει υποκριτική σε κάποιες διαγωνιζόμενες.

«Δε ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα, αλλά πιστέψτε με δεν ήταν και το καλύτερό μου να πάω. Πήγα γιατί ο Παναγιώτης διαλέγει έξι κορίτσια στο θέατρο για να γυρίσουν πάνω στη σκηνή μια στιγμή που τις άλλαξε και άλλαξε τη ζωή τους. Ένα περιστατικό που θα θυμούνται για πάντα. Εγώ ανέβηκα πάνω στη σκηνή για να τους βοηθήσω.

Δεν ντρέπομαι. Είναι κάτι που ανέβηκα στη σκηνή και τους βοηθούσα. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Όταν με πήραν μου έλεγαν για ένα Bachelor που θα κάνει πανικό. Εγώ δεν το ήξερα. Είναι κορίτσια που έχουν πάει από το GNTM εκεί. Μου φαίνεται κάπως όλο αυτό.

Εκεί δεν υπάρχει ρόλος. Το χάζευα χθες. Η νεολαία και τα μικρά παιδιά που ακούνε… Δε γίνεται. Να πάρω την τηλεόραση και να τη πετάξω. Εγώ έκανα μια δουλειά αξιοπρεπέστατη. Δεν τον ήξερα τον Παναγιώτη, αλλά με το που τον γνώρισα τον συμπάθησα. Μόνο αν είχε βάλει ως στόχο τα λεφτά μπορώ να τον δικαιολογήσω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάνος Ιωάννου. Δες εδώ ποια κατάφερε να πάρει δώρο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο!