The Bachelor Highlights 2/10: Τα "καυτά" φιλιά Έλενας - Βασιλάκου, η ανατροπή και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights 2/10: Τα

Όλα τα highlights έχουμε από το χθεσινό 2/10 επεισόδιο του The Bachelor. Τα "καυτά" φιλιά της Έλενας με τον Βασιλάκο, η ανατροπή στην απόφαση των διαγωνιζόμενων και η αποχώρηση παίκτριας.

The Bachelor: Τα πρόσωπα που «εισέβαλαν» και έφεραν τα πάνω κάτω στο ριάλιτι

Έπαθαν πλάκα οι παίκτριες του «The Bachelor» στο σημερινό (2/10) επεισόδιο, βλέποντας δύο πρόσωπα του Alpha μπροστά τους, τα οποία αποτέλεσαν ευχάριστες εκπλήξεις. Οι δυο τους, μπήκαν στο ριάλιτι για να φέρουν τα πάνω κάτω!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος διάλεξε ορισμένες παίκτριες για ένα ομαδικό ραντεβού, με τη δοκιμασία να αφορά το ανέβασμά τους στη σκηνή, προκειμένου να αναφέρουν κάποιο περιστατικό, ευχάριστο ή δυσάρεστο, που «σημάδεψε» τη ζωή τους.

Οι παίκτριες, όμως, βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν πήγαν στο θέατρο. Μπροστά τους είδαν δύο ηθοποιούς του «Έλα στη θέση μου». Πρόκειται για τους Μάνο Ιωάννου και Κάλη Δάβρη, με τις παίκτριες να παθαίνουν ένα αρχικό σοκ στη θέα τους.

Το παθιασμένο φιλί της Χριστίνας με τον Παναγιώτη

Στο επεισόδιο του «The Bachelor», είδαμε από τη μία τις παίκτριες και τον Παναγιώτη Βασιλάκο να συγκινούν με τις ιστορίες τους, στην ομαδική δοκιμασία όπου υποβλήθηκαν, και στη συνέχεια το παθιασμένο φιλί που έδωσε με τη Χριστίνα στο ατομικό ραντεβού.

Άπαντες, σε συνεννόηση με τους ηθοποιούς από το «Έλα στη θέση μου» - που μπήκαν και έφεραν τα πάνω κάτω -, κλήθηκαν να πουν ευχάριστες ή δυσάρεστες ιστορίες από τη ζωή τους, συγκινώντας όσους βρίσκονταν στη θεατρική σκηνή, αλλά μία τελικά επιβραβεύθηκε για ραντεβού με τον Βασιλάκο.

Αυτή που κέρδισε, τελικά, ήταν η Χριστίνα, η οποία γοήτευσε με τον χαρακτήρα της, τον πρώτο Έλληνα Bachelor. Οι δυο τους, μάλιστα, αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί.

Ανατροπή στο σπίτι - Η απόφαση που πήραν οι διαγωνιζόμενες

Μία μεγάλη ανατροπή είδαμε να συμβαίνει στη βίλα του «The Bachelor», με τις παίκτριες για ακόμη μια φορά να καλούνται να διαλέξουν ποια θα έβγαινε ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μετά από ψηφοφορία που έκαναν μεταξύ τους.

Φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται παράδοση, με τον πρώτο Έλληνα Bachelor να καλεί για δεύτερη φορά τις συγκατοίκους να ψηφίσουν το ποια θα βρισκόταν μαζί του, με τις ίδιες να… παίζουν δίκαια και να στέλνουν κάποια που δεν είχε μέχρι τώρα την ευκαιρία.

Ο λόγος γίνεται για την Ντάρια, που πήγε, αλλά δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα. Κι αυτό, γιατί ο ίδιος ο Βασιλάκος τόνισε πως δεν ένιωσε ιδιαίτερη οικειότητα μαζί της.

Το «καυτό» φιλί της Έλενας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Στο επεισόδιο του The Bachelor, είδαμε την Έλενα Μπάση να μη διστάζει να ανταλλάξει ένα πολύ καυτό φιλί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, λίγο πριν λάβει χώρα η τελετή των ρόδων.

Η ίδια είχε πει πως «οι 40άρες είναι σαν δύο 20άρες» και το απέδειξε… στην πράξη, με την 38άρα Έλενα να είναι γεμάτη πάθος, να «αρπάζει» τον Παναγιώτη Βασιλάκο και να του δίνει το πιο «φλογερό» φιλί.

Λίγο πριν από την «Τελετή των Ρόδων», ο πρώτος Bachelor συνάντησε τις συγκατοίκους στο cocktail party και είδε αρκετές πρόσωπο με πρόσωπο. Πρώτη, δε, ήταν η Έλενα που δεν έκρυψε τα συναισθήματά της.

Η ίδια δε δίστασε, μετά το φιλί της Χριστίνας, να του δώσει ένα παθιασμένο φιλί, αποδεικνύοντας την «φλόγα» που τη διακατέχει ακόμη και αφήνοντας έκπληκτο τον Βασιλάκο.

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος του ένατου επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Ντάρια.