«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Η τηλεοπτική χρονιά μπορεί να έχει ξεκινήσει, ωστόσο ακόμη περιμένουμε να έρθουν στις οθόνες μας νέα project με αγαπημένα ονόματα. Μάλιστα, ένα από αυτά είναι του Φώτη Σεργουλόπουλου και τα νέα είναι ευχάριστα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mytv, το Mega σκέφτεται τον παρουσιαστή για ένα τοκ σόου, το οποίο θα προβάλ­λεται στη μεταμεσονύχτια ζώνη.

Ωστόσο, στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Θοδωρή Αθερίδη. Οι πληροφορίες του περιοδικού ωστόσο θέλουν τον ηθοποιό να βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία, αλλά χωρίς να είναι κάτι ορι­στικό. Οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση ανανεωμένος! Δείτε όσα είπε για την επιστροφή του.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έσπασε» τη σιωπή του για τον ALPHA - «Ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και «έσπασε» τη σιωπή του για τη συνεργασία του με το κανάλι του ALPHA. Τι αποκάλυψε για τη νέα διοίκηση του σταθμού και το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε;

«Όχι, δεν είμαι στον Alpha. Αυτό σταμάτησε τέλη Φεβρουαρίου. Εγώ είχα κάνει με τον Alpha ένα συμβόλαιο έργου, αυτό σημαίνει ότι θα έκανα μόνο το Divided. Εγώ στον Alpha είχα πάει με μια συγκεκριμένη πρόταση… Μου είπαν αν θέλω να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι και είπα “ναι”. Μου έδωσαν το Divided και μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι έκανα συμβόλαιο έργου, όταν τελείωνε το Divided θα τελείωνε και η σύμβασή μου.

Η ιδέα που τους είχα πάει υπάρχει ακόμα, θέλω να το κάνω κι έχει μπει σε διαδικασία να δοθεί κάπου. Όχι, δεν θα γίνει στον Alpha. Όταν μίλησα με το κανάλι, μίλησα με συγκεκριμένους ανθρώπους, η διοίκηση του σταθμού ήταν συγκεκριμένη, συμφωνήσαμε, αγαπηθήκαμε, τους ήξερα. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου άλλαξε η διοίκηση και ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν το κανάλι να το κάνουν διαφορετικό. Και γι’ αυτό το λόγο σταμάτησαν και αυτή την εκπομπή, έβαλαν άλλες εκπομπές.

Είχαν ένα πράγμα στο μυαλό τους, στο οποίο εγώ δεν ταίριαζα, ούτε εγώ ήθελα να είμαι σε αυτή την πορεία που έπαιρνε το κανάλι και γι’ αυτό το λόγο αυτό το πρότζεκτ που είχα για το βραδινό δεν το ξανασυζήτησα με τον Alpha. Το Divided ολοκληρώθηκε λίγο απότομα», είπε μεταξύ άλλων ο Φώτης Σεργουλόπουλος.Σεργουλόπουλος