Βίκυ Καγιά: Ραγδαίες εξελίξεις για το GNTM - Οριστικό τέλος από το STAR;

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Ραγδαίες εξελίξεις για το GNTM - Οριστικό τέλος από το STAR;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το GNTM. Μετά το σάλο που ξέσπασε με το ΕΣΡ, υπάρχει πιθανότητα να έρθει το οριστικό τέλος για το ριάλιτι που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, στο STAR.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», στο κανάλι υπάρχει έντονος προβληματισμός μετά την προβολή του επεισοδίου με τη γυμνή φωτογράφηση. Καθώς μπορεί να περίμεναν πολλά σε τηλεθέαση, ωστόσο τερμάτισαν δεύτεροι.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό μπορεί να οφείλεται στην είσοδο των αγοριών στο παιχνίδι, αφού πρώτη φορά κιόλας βλέπουμε κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, από Δευτέρα θα δούμε αλλαγές στο παιχνίδι καθώς πλέον θα διαρκεί 4 ώρες.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής, υπάρχει το σενάριο αυτή η χρονιά να είναι και η τελευταία για το GNTM στο STAR, χωρίς βέβαια να είναι κάτι σίγουρο.

GNTM STAR τέλος

GNTM 3: Δύσκολες ώρες για Καγιά - Έφαγε 30.000 ευρώ πρόστιμο

Άσχημες είμαι οι εξελίξεις για το GNTM 3, στου οποίου την παρουσίαση βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έφαγε από το ΕΣΡ πρόστιμο 30.000 ευρώ!

“Στις εκπομπές αυτές υπήρξε εξαιρετικά υποβαθμισμένη ποιότητα προγράμματος και οπωσδήποτε ποιότητα αναντίστοιχη προς την απαιτούμενη από το Σύνταγμα και τις λοιπές ως άνω διατάξεις”, έκρινε για το “GNTM” το ΕΣΡ, αποφασίζοντας την επιβολή προστίμου ύψους 30.000 ευρώ.

Στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια δεν υπάρχει αναλυτική αναφορά για το πως ψήφισαν τα μέλη. Καθώς, το ΕΣΡ, πλέον, δεν καλεί τους δημοσιογράφους σε ενημέρωση, δεν υπάρχει η δυνατότητα για την υποβολή ερωτήσεων προς την Αρχή, με αποτέλεσμα να μην ενημερώνονται οι πολίτες.

Μετά το περιστατικό με το Big Brother, το ΕΣΡ φαίνεται πως δεν αφήνει πια τίποτα να πέσει κάτω...

Πηγή: Typologies.gr