Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ζει χωριστά από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και μιλάει για τη ζωή τους

Η εξομολόγηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ζει χωριστά από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και μιλάει για τη ζωή τους

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο σύζυγος της Παναγιώτης Ταχτσίδης το τελευταίο διάστημα ζουν χώρια, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή και η μελαχρινή καλλονή μίλησε για τη ζωή τους.

Εκείνη με τα παιδιά τους μένουν στην Ελλάδα, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής ζει στην Ιταλία. Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε, πριν απο 4 χρόνια παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο και από κοινού πήραν την απόφαση αυτή.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια εξήγησε τους λόγους που ζουν χώρια:

«Ως γονείς πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το καλό και το μέλλον των παιδιών μας. Κάναμε τη συγκεκριμένη επιλογή από κοινού, αφενός λόγω των δυσκολιών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και όχι μόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία και αφετέρου επειδή η Αφροδίτη μας έπρεπε να πάει στο νηπιαγωγείο. Ενδεχομένως, λοιπόν να ήταν δύσκολη η προσαρμογή της σε μια άλλη χώρα. Πέρυσι που πήγε προνήπιο, μέχρι να εγκλιματιστεί και να μάθει τη γλώσσα στην Ιταλία, ήρθε η πανδημία και έχασε μια χρονιά».

Οι δύο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε άλλες αναρτήσεις και το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους, που μοιάζει με παλάτι.

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Το τρυφερό φιλί στο στόμα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι με τους ίδιους να κάνουν μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να δίνουν ένα φιλί στο στόμα. Μας έλιωσαν!

Στην Ιταλία μένει το γνωστό ζευγάρι, λόγω και των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων με την Ζέτα θεοδωροπούλου να κάνει μια ανάρτηση στην σελίδα της στο Instagram και να ανεβάζει μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Σε αυτή λοιπόν τους βλέπουμε να είναι σε κάποια συναυλία ή φεστιβάλ και να δίνουν ένα τρυφερό φιλί. Λογικά πρόκειται για κάποια παλιά φωτογραφία καθώς οι εξελίξεις με τον ιό δεν επιτρέπουν ούτε στην Ιταλία τις συναθροίσεις πολλών ανθρώπων.

Ζέτα θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης φιλί στο στόμα