Χαρές στην οικογένεια του Ηλία Μαμαλάκη - To ανακοίνωσε στο Facebook

Χαρμόσυνα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Ηλία Μαμαλάκη - To ανακοίνωσε στο Facebook

Χαρές έχει στην οικογένεια του, ο Ηλίας Μαμαλάκης, καθώς όπως ανακοίνωσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, έγινε παππούς.

Ο σεφ, ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Πριν 13 μήνες, με τη σύζυγό του, Ντορίτα, έγιναν παππούδες από την κόρη της, ενώ χθες από τον γιο της Παναγιώτη.

«Σήμερα χαρά μεγάλη. Ήλθε στον κόσμο ο δεύτερος εγγονός Γιος του Παναγιωτη και της Ζωιτσας. Κούκλος υγιής και χαμογελαστός Μοιράζομαι την χαρά μου μ όλους τους φίλους Ο παππούς ήδη ευτυχής από τον πρώτο εγγονό έγινε δίπλα ευτυχισμένος», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε με το εγγόνι του, ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Δείτε ωστόσο εδώ, για ποιο λόγο τα έχωσε ο σεφ στο Big Brother.

Ηλίας Μαμαλάκης εγγόνι

Όσα είχε δηλώσει για τις χαρές που του «έσκασαν»

Σε συνέντευξή του στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ είχε αποκαλύψει τα πάντα

Ονειρευόσασταν φέτος να ήσασταν παρέα με τον εγγονό σας, καθώς είναι το πρώτο του Πάσχα;

Ναι, το ονειρευόμουν, αλλά επειδή θέλω να τον δω του χρόνου, του παραχρόνου δεν θα τον δω φέτος. Θα τον βάλω μέσα σε όλα τον εγγονό μου. Δεν θα του κάνω ποτέ «μάθημα» τεντώνοντας το χέρι, θα του λέω παραμυθάκια, θα τον βγάζω βόλτα, θα κουβεντιάζουμε, θα απαντάω στις ερωτήσεις του, θα τον αφήνω να παίζει στις παιδικές χαρές με τα άλλα παιδάκια. Μέσα από αυτή την απαλή σχέση, θα του μεταφέρω πολλά μηνύματα. Όταν θα αρχίσει να τρώει κανονικά, θα ξεκινήσουμε από χασαποταβέρνα… θα φάει κοκορέτσι, σπληνάντερο, αρνάκι σούβλας, παϊδάκια, να μάθει πρώτα τα ψητά της Ελλάδας και μετά θα τον προχωρήσω στα υπόλοιπα. Θέλω να σου πω ότι σύντομα θα γίνω παππούς για δεύτερη φορά.

Έρχεται και δεύτερο εγγόνι στην οικογένεια;

Η κοπέλα του Παναγιώτη, του μεσαίου γιου της Ντορίτας, είναι έγκυος και το Σεπτέμβριο περιμένουμε και δεύτερο εγγόνι, κι εκείνο είναι αγόρι, θα κάνουμε ποδοσφαιρική ομάδα.