The Voice Highlights: Ο διπλός θάνατος, η σοκαρισμένη Παπαρίζου και η πρόταση στη Ζουγανέλη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice Highlights: Ο διπλός θάνατος, η σοκαρισμένη Παπαρίζου και η πρόταση στη Ζουγανέλη

Από όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο του The Voice. Έγινε μια εξομολόγηση παίκτη για έναν διπλό θάνατο που έζησε, η Έλενα Παπαρίζου με ένα πρόσωπο on stage σοκαρίστηκε, ενώ έγινε και μια πρόταση έκπληξη στην Ελεονώρα Ζουγανέλη.

The Voice: Έτρεμε η Παπαρίζου όταν είδε τον παιδικό της φίλο στη σκηνή

Στο Voice ο Imat Hasan έκανε την εμφάνισή του στα stage. Ο 40χρονος, δήλωσε συμμετοχή στο show χωρίς να αποκαλύψει τίποτα στην παιδική του φίλη, Έλενα Παπαρίζου. Μετά το τέλος της ερμηνείας του, τον κοιτούσε σοκαρισμένη, αφού είχε να συναντήσει πάρα πολλά χρόνια.

Διαγωνιζόμενος ζήτησε από τη Zουγανελη να ψάλλει στον γάμο της!

Βασίλης Πρίτσης εμφανίστηκε στο stage του The Voice. Μετά την ερμηνεία του, έδωσε από κοντά τις ευχές του στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία σχεδιάζει τον γάμο της. Μάλιστα,αποκάλυψε τη μεγάλη του επιθυμία, η οποία είναι να ψάλλει στον γάμο της

«Από μικρή ηλικία ξεκίνησα να πηγαίνω στην εκκλησία, λόγω του παππού μου, όπου μαζί ψάλουμε και εξαιτίας εκείνου έχω αυτή τη σχέση με τη μουσική. Τον τελευταίο χρόνο που βρίσκομαι στην Αθήνα ψέλνω σε μια εκκλησία, κάθε Κυριακή. Η βυζαντινή μουσική είναι κάτι που με γεμίζει», δήλωσε στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στο κοινό.

Ο διπλός θάνατος και η εξομολόγηση

Ο Βασίλης Λουκαδάκης ανέβηκε στη σκηνή του Voice, πριν ωστόσο στο βίντεο, ο ίδιος συγκίνησε με την αφήγηση της ζωής του.

«Στα 15 μου ξεκίνησα μαθήματα κιθάρας. Στα 16 μου ξεκίνησαν τα προβλήματα με τον πατέρα μου. Προβλήματα υγείας και ατυχήματα. Κατά κάποιον τρόπο, πέρασα την εφηβεία μου στα νοσοκομεία. Για 3-4 χρόνια περίπου. Μέχρι τα 20 μου που έφυγε», ανέφερε για την απώλεια του πατέρα του.

Ο θάνατο της μητέρας του.

«Για κάποια χρόνια προσπαθούσα να βοηθήσω τη μητέρα μου, το αγρόκτημα και όταν όλα πήγαιναν να μπούνε πάλι σε μια σειρά, έγινε πάλι ένα γεγονός. Έχασα τη μητέρα μου, κάπως απότομα, από τροχαίο», εξομολογήθηκε.

Η μεγάλη κυρία των 70s στη σκηνή

Μια έκπληξη περίμενε του τέσσερις coach του The Voice. Ο 36χρονος Δημήτρης, έχοντας τη δική του επαγγελματική πορεία σε θέατρο και μουσική, δήλωσε συμμετοχή, με μέντορα στο πλευρό τη Μπέσσυ Αργυράκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στα backstage. «Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ. Είμαι συγκινημένη. Ο Δημήτρης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, το ανακαλύψατε εξάλλου πριν. Άρτιος, έχει τελειώσει θέατρο. Το δείχνει μέσα από το θεατράλε ύφος του τραγουδιού. Εγώ είμαι εδώ για να του ευχηθώ καλή επιτυχία», είπε.