Big Brother: Το νέο γυμνό πλάνο που «καίει» την Αφροδίτη - Στο μπάνιο με ανοιχτό το μπουρνούζι

Δεν την ένοιαξαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Το νέο γυμνό πλάνο που «καίει» την Αφροδίτη - Στο μπάνιο με ανοιχτό το μπουρνούζι

Ένα νέο πλάνο που σοκάρει από το Big Brother είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρωταγωνίστρια είναι η Αφροδίτη και το... μπουρνούζι της, το οποίο έχει ορθάνοιχτο μπροστά στις κάμερες και από μέσα είναι γυμνή.

Σαν «βόμβες» σκάνε τα άκρως αποκαλυπτικά πλάνα παικτριών από το ριάλιτι. Κυρίως σε αυτά είναι η Αφροδίτη, αφού όπως έχει δηλώσει από την αρχή του παιχνιδιού, δεν έχει κανένα κόμπλεξ με το σώμα της.

Εδώ λοιπόν και αρκετές ώρες σάλο έχει προκαλέσει ένα πλάνο με την παίκτρια να βρίσκεται στο μπάνιο να συνομιλεί με συμπαίκτρια της και να έχει ορθάνοιχτο το μπουρνούζι της και από μέσα να είναι γυμνή. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο είχε κάνει χαμό με την... μπανάνα που της έφαγαν.

Big Brother Αφροδίτη γυμνή

Big Brother: Στο live έδειξαν ολόγυμνη την Αφροδίτη να λιάζεται στην ξαπλώστρα - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Στο live του Big Brother μπορεί κανείς να δει πράματα και θαύματα αλλά... αυτή την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω δεν πρόκειται να την παίξει ο ΣΚΑΙ στην τηλεόραση! Δείχνει την Αφροδίτη ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα να λιάζεται... ολόγυμνη!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Αυτές τις ανακαλύψεις τις κάνουν οι χρήστες του twitter που παρακολουθούν το live και χαρίζουν υλικό μέσα από τα tweets τους!

Οι χρήστες του διαδικτύου, από τη μεριά τους, θεώρησαν την συγκεκριμένη εικόνα υπερβολική για τα τηλεοπτικά δεδομένα, σχολιάζοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παίξει στον αέρα του ΣΚΑΪ…

Γυμνή Αφροδίτη Big Brother

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που η Αφροδίτη ανάβει φωτιές με την εμφάνισή της. Δείτε κι αυτό το πλάνο...

Big Brother: Νέο αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης με καυτό σορτσάκι

Το live streaming του Big Brother επέστρεψε πολύ δυναμικά και για ακόμα μία φορά, είδαμε ένα νέο άκρως αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, μίας παίκτριας που καταφέρνει σε κάθε περίπτωση να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σπίτι η Αφροδίτη, έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορήσει με κοντά σορτσάκια, με το μαγιό ή και χωρίς αυτό.

Οι παίκτριες συνεχώς προσπαθούν να τραβήξουν τα φώτα επάνω τους με διόλου κολακευτικές πόζες και ελάχιστα ρούχα, με τους χρήστες του διαδικτύου να μην αφήνουν ασχολίαστες τις εμφανίσεις τους – εκ των οποίων οι περισσότερες «κόβονται» από τα επεισόδια που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά ωστόσο το εν λόγω πλάνο της Αφροδίτης δεν κόπηκε! Βέβαια αξίζει να πούμε πως η Αφροδίτη έχει άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες και στον λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε τες εδώ.

Big Brother Αφροδίτη Γεροκωνσταντή