Περνάει στην αντεπίθεση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δε θα ζητήσω συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου»

Ξέσπασε για το περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Περνάει στην αντεπίθεση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δε θα ζητήσω συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και πέρασε στην αντεπίθεση μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στην εκπομπή της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει σκοπό να ζητήσει συγγνώμη από την Ιωάννα Μαλέσκου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε σχολιάσει αρνητικά ένα ρούχο που φόρεσε στο Love it η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, απάντησε με τη σειρά της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Σήμερα το πρωί, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε τη θέση της. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια είπε πως έκανε απλώς την δουλειά της.

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη όπως πάντα με σεβασμό και με αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέραν από το ντύσιμό της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και εάν δεν καταλαβαίνεις ότι εγώ τουλάχιστον ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα μόνο με το στιλιστικό κομμάτι κάνεις ό,τι πιστεύεις εσύ, δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανα».

Σχετικά με το μπλερ ή αλλιώς θόλωμα στο στήθος της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζει: “Εγώ είμαι παρουσιάστρια δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα, ε δεν θα ζητήσω συγγνώμη, όχι».

"Χαμός" στον ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Κάνει άδικες επιθέσεις και...»

"Χαμός" επικρατεί στον ΣΚΑΙ μετά την επίθεση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με την εμφάνιση της. Δηλώνουν ενοχλημένοι στο κανάλι.

Όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος, Ναταλία Ανδρικοπούλου μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» η παρουσιάστρια του Love It, στεναχωρήθηκε πολύ από τα όσα άκουσε και αυτό είναι ο λόγος που βγήκε και τοποθετήθηκε δημόσια, πετώντας τα καρφιά της.

«Είναι πολύ ενοχλημένοι στον ΣΚΑΪ γιατί παραποιήθηκε η πραγματικότητα με το blur. Στέλεχος του σταθμού μου είπε πως η Ηλιάνα προσπαθεί να κάνει νούμερα με πυροτεχνήματα και άδικες επιθέσεις» ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.