Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με το σκυλάκι της που συγκίνησε το instagram

Η αφορμή της φωτογραφίας ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με το σκυλάκι της που συγκίνησε το instagram

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων πολλοί καλλιτέχνες βρήκαν την ευκαιρία να ανεβάσουν φωτογραφία με το αγαπημένο τους κατοικίδιο. Μία από αυτούς ήταν φυσικά και η Μαρία Κορινθίου, της οποίας είναι γνωστή η αγάπη προς τα ζώα, ειδικότερα προς τον τετράποδο φίλο της.

Η ίδια δημοσίευσε μια αρκετά τρυφερή φωτογραφία, που απεικονίζεται η κόρης της, Ισμήνη, αγκαλιά με το σκυλάκι της, λέγοντας: «Από μικρή ηλικία μου καλλιεργήθηκε από την οικογένεια μου, ο σεβασμός και η αγάπη προς τα ζώα. Έχω μεγάλο έρωτα και η αλήθεια είναι ότι από πάντα με θυμάμαι να φέρνω στο σπίτι, στη μαμά μου, ό,τι γατάκι και ό,τι σκυλάκι έβρισκα στο δρόμο. Μεγαλώνοντας “το πρόβλημα” δεν σταμάτησε πότε και με περηφάνια πια, μεγαλώνω το παιδί μου και του “μαθαίνω” την ευθύνη απέναντι στα ζώα, τον σεβασμό και την αγάπη προς αυτά. Να τα αγαπάτε… Παίρνετε πίσω την οκταπλάσια αγάπη»

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων Φωτογραφία

Δες την πρώτη φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αιβάζη!

Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους μεγάλωσε - Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη ετοιμάζεται για τη νέα σχολική χρονιά. Φέτος θα πάει γυμνάσιο και απο τις φωτογραφίες όλοι μπορούν να δουν πόσο μοιάζει με τους γονείς της!

Φέτος, η Ισμήνη θα πάει Γυμνάσιο και όπως σχολίασε η μαμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram είναι μια μεταβατική αλλαγή για όλη την οικογένεια.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και οι γονείς το συνειδητοποιούν βλέποντας τα παιδιά τους να αλλάζουν και να μεγαλώνουν ταχύτατα.

Μια τέτοια στιγμή είναι και αυτή όπου οι δύο ηθοποιοί βλέπουν τη μοναχοκόρη τους να περνά πλέον στην εφηβεία.

Μάλιστα η μικρή Ισμήνη σκάρωσε μια πλάκα στο μπαμπά της μέσα στο σπίτι για να τρομάξει τον μπαμπά της.

«Μέρα αποφοίτησης από το δημοτικό !!! Θεέ μου δεν το πιστεύω ,μόλις εχθές ήταν η πρώτη σου μέρα στο σχολείο ... και τώρα ... !!!! Απλά να ξέρεις ότι , όσο και αν μεγαλώνεις , η αγκαλιά μου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μωρό μου !!! ...Ο Μπαμπακας σου !!!#isminou #mybaby» είχε γράψει ο Γιάννης ΑΪβάζης, την ημέρα αποφοίτησης της κόρης του από το Δημοτικό.

Το ζευγάρι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης του. Όταν ήταν μικρότερη, οι αναρτήσεις ήταν ελάχιστες, καθώς μεγαλώνει όμως, οι γονείς της είναι πιο χαλαροί.

Μαρία Κορινθίου με την κόρη της

Γιάννης Αιβάζης και Ισμήνη

Μαρία Κορινθίου και Ισμήνη