Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αδειάζει» ξανά το My Style Rocks - «Έφυγα και έπεσαν τα νούμερα»

Έριξε το «καρφί» της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Αδειάζει» ξανά το My Style Rocks - «Έφυγα και έπεσαν τα νούμερα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά το My Style Rocks. Μάλιστα σχολίασε πως από τη στιγμή που εκείνη έφυγε από το show, τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν.

Η αποχώρησή της προκάλεσε σωστή ταραχή στο γνωστό show του ΣΚΑΙ και η αλήθεια είναι πως η απουσία της είναι ηχηρή.

«Το My Style Rocks είναι περσινά ξινά σταφύλια. Όταν δεν εκτιμούν πράγματα, φεύγουμε, συνεχίζουμε και τα εκτιμούν άλλοι… Συνεχίζουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό…

Μίλησα τόσο εξομολογητικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου - δείτε εδώ όλα όσα είπε - γιατί ένας άνθρωπος από την παραγωγή της Τουρκίας μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου με σκοπό εγώ να μη φύγω και να με μεταπείσουν…

Εγώ κόντεψα να τρακάρω και να χτυπήσω κάποιον άνθρωπο, το οποίο το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Δεν είχε κανείς δικαίωμα να μου πάρει τα κλειδιά… Έκανα πολλές ημέρες για να το ξεπεράσω. Πήγα και σε ψυχολόγο.

Από τη στιγμή που αποχώρησα τα νούμερα έπεσαν. Το My Style Rocks είναι σκληρό reality».

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: «Έπαψα να νιώθω θηλυκό όταν μου έπεσαν τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες!»

Λίγο μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το «My Style Rocks», η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στέλνει ένα φιλί στην κάμερα του You weekly και συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τον καρκίνο, ενώ απαντάει στα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Λάκης Γαβαλάς για εκείνη...

Τη στιγμή που της είπαν ότι έχει καρκίνο ένιωσε πως η ζωή της τελείωσε... Μάλλον όμως μία νέα ζωή ξεκινούσε εκείνη τη στιγμή, καθώς έκτοτε στάθηκε στα υπέροχα πόδια της και τα τελευταία δύο χρόνια έχει αφιερωθεί στα κοσμήματα που σχεδιάζει. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που κυκλοφορεί:

  • Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
  • Φωτογραφίες: Σοφία Τιμοθέου
  • Styling: Έλενα Οικονόμου
  • Makeup - Hair: Πόπη Μαργαρίτη

Όταν σου είπαν ότι έχεις καρκίνο πώς αισθανόσουν;

Αισθανόμουν αδικία, ζήλευα τον κόσμο που είχε υγεία, έλεγα «εγώ γιατί να μην έχω». Έκλαιγα, αισθανόμουν ότι θα πεθάνω όταν άκουσα τη λέξη «καρκίνος», αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλά είδη καρκίνου και ο καθένας έχει το δικό του προσδόκιμο ζωής και τη δική του θεραπεία. Άρχισα να ενημερώνομαι, μπήκα και σε μία ομάδα ανθρώπων που είχαν νοσήσει και είχαν γίνει καλά, που ονομάζεται «Be Strong». Το πιο δύσκολο, όμως, ήταν η επανένταξη. Από εκεί που είχα μία στρωμένη ζωή, έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν, μη έχοντας μαλλιά και δουλειά.

Λένε πως τα μαλλιά είναι σύμβολο θηλυκότητας. Όταν λοιπόν έχασες τα μαλλιά σου ένιωσες να χάνεις τη θηλυκότητά σου;

Ευρυδίκη παπαδοπούλου περιοδικό You

  • Τοπ µε διαφάνεια, Cate Poll Limited Collection, catewalk.gr
  • Σορτς και ζώνη, Guess, Shop & Trade
  • Γόβες, Bozikis, bozikis.gr
  • Ρολόι, OOZOO, K.ACE

Εννοείται. Δεν αισθανόμουν γυναίκα πια, δεν ξέρω τι αισθανόμουν. Δεχόμουν φλερτ από άντρες και ένιωθα ότι με κοροϊδεύουν επειδή ήμουν καραφλή. Βλέπω τώρα κοπέλες που μπορεί να είναι υγιέστατες και να έχουν αλωπεκία, και έχουν τόση αυτοπεποίθηση... Πιστεύω ότι κι εγώ στη θέση τους δεν θα ένιωθα άσχημα, αλλά επειδή μου έπεσαν τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, ίσως γι' αυτό δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου.

Πώς αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή στο «My Style Rocks»;

Όπου και να πήγαινα, μου έλεγαν «ντύνεσαι πολύ ωραία, πρέπει να πας σε αυτό το παιχνίδι». Είχα δηλώσει συμμετοχή πριν από τέσσερα χρόνια και με είχαν πάρει στο πρώτο, αλλά δεν πήγα γιατί είχα ένα προγραμματισμένο ταξίδι με τη σχέση μου τότε και δεν ήθελα να το ακυρώσω. Πέρασαν δύο χρόνια και είδα πως όποια κοπέλα πήγε, προώθησε τη δουλειά της, οπότε την τρίτη χρονιά δήλωσα ξανά συμμετοχή και με πήραν.

Αποχώρησες με πολύ επεισοδιακό τρόπο. Σκέφτηκες να κινηθείς νομικά απέναντι στην παραγωγή;

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου περιοδικό You συνέντευξη

  • Πουκάµισο και φούστα, Zara
  • Γιλέκο, Bershka
  • Sneakers, Admiral Sports Shop

Όχι, αν και αυτό που μου έκαναν ήταν πολύ σοβαρό. Απορώ πώς δήλωσε ο κύριος Γαβαλάς ότι λέω ανακρίβειες, μάλλον δεν ξέρει πόσο σοβαρό ήταν το συμβάν. Αν ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει από κάπου και του έπαιρναν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, τι θα έλεγε; Εκ του ασφαλούς μιλάνε όλοι, για μένα που το έζησα ήταν πολύ δύσκολο. Η Αστυνομία μού είπε να κάνω μήνυση στην παραγωγή και στον άνθρωπο που μου πήρε τα κλειδιά, αλλά δεν το έκανα. Αφού δεν έγινε το κακό, βάζω τελεία. Σέβομαι ότι μου έδωσαν την ευκαιρία να προβληθώ, αλλά δεν μου τη χάρισαν κιόλας. Μου πήρε τρεις μέρες να ηρεμήσω, είχα ταραχτεί πολύ, έκλαιγα.

Κεντρική φωτογραφία:

  • Τοπ, Makis Tselios Y.W., Kattis Fashion
  • Φούστα, Zic Zac, AVENUE
  • Ζώνη, Makis Tselios Atelier
  • Μποτάκια, Envie Shoes, envieshoes.gr

Περισσότερα στο περιοδικό You weekly που κυκλοφορεί!