Πρόσωπο που είδαμε στην «Μουρμούρα» μπαίνει στη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1

Θα την δούμε στο σημερινό 5/10 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρόσωπο που είδαμε στην «Μουρμούρα» μπαίνει στη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1

Ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της στην «Μουρμούρα», επιστρέφει μέσα από την σειρά «Παρουσιάστε» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η οποία θα υποδηθεί την κόρη του Ταξίαρχου Καρακώστα και πρώην γυναίκα του Συνταγματάρχη Λευτέρη Γούλα και του Συνταγματάρχη Θανάση Σκορδά

Παντρεύτηκε αρχικά με τον Γούλα (Γιάννης Μπέζος). Ο γάμος της όμως δεν καρποφόρησε και στην συνέχεια παντρεύτηκε με τον Σκορδά, γεγονός που εκτέλεσε εν ψυχρώ τη μέχρι τότε φιλία των δύο ανδρών.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη Παρουσιάστε ΑΝΤ1

Όσα θα δούμε στο σημερινό 5/10 επεισόδιο της σειράς Παρουσιάστε στον ΑΝΤ1

Μωβ συναγερμός στα δυο στρατόπεδα! Σκορδάς και Γούλας κηρύσσουν απαγόρευση κυκλοφορίας μετά από απώλεια όπλων από γειτονικό στρατόπεδο και οι πόρτες κλείνουν. Ένα «ξένο σώμα» όμως καταφέρνει και παρεισφρέει: η Κορίνα, κόρη του Ταξίαρχου και μήλον της έριδος των δύο διοικητών.

Μαζί της, επιστρέφουν ξεχασμένα συναισθήματα και παλιές πίκρες -και ένας νέος «εμφύλιος» ξεκινά ανάμεσα στους δύο άντρες για την καρδιά της. Την ίδια ώρα, το μαγαζί του Φίλη και της Φραντζέσκας πλησιάζει την πτώχευση με ταχύτατους ρυθμούς. Για όλα φταίει ο Δαλέκας, ο νέος γκουρμέ σεφ του στρατοπέδου που τους κλέβει την πελατεία. Τα δύο αδέρφια καταστρώνουν το διόλου νηφάλιο σχέδιό τους: να βγάλουν τον σεφ απ’ την μέση, με κάθε κόστος. Στη σειρά ωστόσο, θα δούμε και έναν κορυφαίο ηθοποιό.

"Παρουσιάστε" - τηλεθέαση: Σούσουρο με τα νούμερα της χθεσινής 28/9 πρεμιέρας! Δεν έχει ξαναγίνει...

Η νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου στον ΑΝΤ1, Παρουσιάστε, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει αφού ακόμα δεν έκανε πρεμιέρα και κατάφερε να προκαλέσει σούσουρο με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε!

Συγκεκριμένα, η σειρά Παρουσιάστε, ενώ απέναντί της έχει έναν πολύ δυνατό ανταγωνισμό - αφού παίζει και το GNTM 3 - κατάφερε με το καλησπέρα σας να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό!

Για την ακρίβεια, αν την πρώτη ημέρα προβολής της στο δυναμικό κοινό έκανε το απίστευτο 23,3% τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να χτυπήσει... πιο κόκκινο πεθαίνεις! Οι ανταγωνιστές πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται μάλλον...

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 12,4
  • ALPHA: Αγγελική 9,5
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 15,2
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε - πρεμιέρα 23,3
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 27,3
  • STAR: Greece Next Top Model 24,4
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10,9
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 4,5
  • OPEN: Ώρες αγωνίας 5,8

Να σημειωθεί ότι στα τέταρτα που η σειρά βρέθηκε απέναντι από το GNTM 3 επικράτησε σε ποσοστά αφού εκείνη έκανε 22,8-26,1-21,8-22,6 3 ενώ το ριάλιτι του STAR: 17.7-23.3-25.8-19.2.

Δείτε εδώ όλα τα ποσοστά που σημειώθηκαν για τα προγράμματα της Δευτέρας 28/9 αναλυτικά!