GNTM 3: Αυτό είναι το πλεονέκτημα που θα έχει ο Αιμιλιάνο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτό είναι το πλεονέκτημα που θα έχει ο Αιμιλιάνο

Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας του GNTM 3, ο Αιμιλιάνο έχει το στρατηγικό πλεονέκτημα να μοιράσει τα σουρεάλ props των μαχητών και να αποκλείσει 3 συμπαίκτες του από την παρουσίαση των ζητούμενων της φωτογράφησης. Οι επιλογές του πυροδοτούν αντιδράσεις που είτε θα βοηθήσουν, είτε θα “αφοπλίσουν” τους συμπαίκτες του.

Στο 8ο επεισόδιο (Τρίτη 29.09), η Χρύσα Καβράκη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία, και ήταν αυτή που αποχώρησε. Δείτε εδώ τα «καρφιά» που πέταξε για το ριάλιτι.

Οι 19 πλέον, διαγωνιζόμενοι, αρχίζουν σιγά - σιγά να προσαρμόζονται στην καθημερινότητα του GNTM 3. Στο νέο τους ταξίδι έχουν μαζί τον διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη και τη γυμνάστρια Ένη Αργυρού, που ως ειδικοί θα τους βοηθήσουν να γίνουν οι «καλύτερες εκδοχές» του εαυτού τους.

Για τη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα καλούνται, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντιηλιακό, να δώσουν τη «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters.

Για κάποιους η “μάχη” θα είναι άνιση και για άλλους απλώς παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας πως στο GNTM 3 κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις.

Στο πλατό θα αποδειχθεί ότι μια στιγμή εφησυχασμού είναι αρκετή για να ανακόψει την πορεία στο διαγωνισμό και ένα ακόμα μοντέλο θα χάσει την ευκαιρία της διεκδίκησης του τίτλου του GNTM 3.

GNTM 3 - Mega Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που αποχωρούν

Η νέα εβδομάδα ξεκινά και η εκπομπή Πρωινό παρουσίασε ένα Mega Spoiler για το GNTM 3 και για τους 2 παίκτες που αποχωρούν σήμερα και αύριο από το παιχνίδι. Την ίδια στιγμή μάθαμε και τα ονόματα των τελευταίων 9 που μένουν στο σπίτι.

Στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες θα περάσουν από την δοκιμασία «μαχητές παραλίας» και για ακόμα μία φορά, αυτή που δε θα τα καταφέρει θα είναι γυναίκα.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα αποχωρήσει η Αλεξάνδρα, η οποία βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση και την προηγούμενη εβδομάδα. Από το αυριανό επεισόδιο αποχωρεί η Ξένια στη δοκιμασία «γαμήλιες τελετές».

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε βέβαια spoiler και για την τελική 9άδα του ριάλιτι μοντέλων. Όπως συμβαίνει σε πολλές εκπομπές έτσι και στο GNTM 3, κάποια στιγμή θα μπουν ξανά παλιοί παίκτες μέσα στο σπίτι.

Έτσι, η Ξένια που όπως είδαμε θα αποχωρήσει αύριο θα βρεθεί ξανά στο σπίτι. Μαζί της θα είναι η Παρασκευή, η Μαριαγάπη και η Λία.

Από τα αγόρια στο σπίτι θα μείνει ο Ανδρέας, ο Αιμιλιάνο, ο Ηρακλής, ο Έντουαρντ και ο... Δημοσθένης - δείτε εδώ την κοπέλα του.