"Ενεπλάκη" σε άγριο καβγά ο Νικηφόρος - Τι συνέβη;

Δείτε γιατί... έμπλεξε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Πρωταγωνιστής σε ένα δυσάρεστο περιστατικό υπήρξε ο Νικηφόρος. Ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε άγριο καβγά, για τα μάτια μιας γυναίκας.

Ο λόγος που... έμπλεξε δεν είναι άλλος από τις ανάγκες γυρίσματος του νέου του video clip, για το τραγούδι «Έτσι και σε έβλεπα» που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Steven Airth, ενώ το τραγούδι είναι σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

#EtsiKaiSevlepa #Backstage #Shooting #ComingSoon

Posted by Nikiforos on Sunday, October 4, 2020

Να σημειώσουμε πως έναν άγριο καβγά θα παρακολουθήσουμε σήμερα 5/10 και στο Big Brother.

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή Νικηφόρο με αφορμή τον καβγά στο νέο του video clip

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε εξίσου στην Πρέβεζα και τη Ρόδο, τις ιδιαίτερες πατρίδες του πατέρα και της μητέρας του αντιστοίχως. Από μικρός γοητευόταν από τους ήχους και τις νότες και κάπως έτσι μεγαλώνοντας αποφάσισε να κάνει μαθήματα κλασικής κιθάρας παράλληλα με θεωρητικές σπουδές dictee, solfez και αρμονία.

Στα 15 του δημιούργησε το συγκρότημα “Dreamers”, με τους οποίους κέρδισε το 2ο βραβείο στο ατομικό τραγούδι και 3ο στην κατηγορία των συγκροτημάτων σε μουσικό διαγωνισμό στο πλαίσιο των Πανελληνίων μαθητικών αγώνων. Μετακομίζοντας στη Πάτρα για τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, έκανε παράλληλα τις εμφανίσεις του στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Το 2009 έλαβε μέρος στο X-Factor και τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Υποσχέσου» ήταν το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε από το Νικηφόρο μέσα στο καλοκαίρι του 2010. «Υποσχέσου» είναι και ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού του άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music με 10 νέα τραγούδια τον Οκτώβριο του 2010.

Ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δισκογραφική του πορεία. Πιο γνωστά του τραγούδια είναι τα: Υποσχέσου, Φτάνω στο Θεό, Μην λες πως μ΄αγαπάς, Σαν τα μάτια σου κ.α