Θρήνος! Δολοφονήθηκε γνωστός ηθοποιός

Δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Δολοφονήθηκε γνωστός ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ένας γνωστός ηθοποιός δολοφονήθηκε καθώς δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ατλάντα της Τζόρτζια, προκαλώντας την φρίκη των συγγενών του.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην πλάτη. Άγνωστος κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι ένας άντρας είχε τραυματιστεί. Δυστυχώς, όταν έφθασε το ασθενοφόρο, ο Τζέφερσον Μπερντ ήταν ήδη νεκρός.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από το σκηνοθέτη Σπάικ Λι ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσω ενός συγκινητικού ποστ στα social media.

Ο Λι μοιράστηκε μια φωτογραφία του ηθοποιού γράφοντας: «Είμαι τόσο λυπημένος που ανακοινώνω την τραγική δολοφονία του αγαπημένου μας αδελφού Τόμας Τζέφερσον Μπερντ χθες το βράδυ στην Ατλάντα. Ο Τομ είναι ο άνθρωπός μου. Εδώ τον βλέπετε ως Errol Barnes στο Clockers», ενώ θρήνος ξέσπασε και με την είδηση πως πέθανε ο Λάζαρος Γαϊτάνης.

Θρήνος! Πέθανε η Άλκηστις Παυλίδου

Θρήνος έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε σε ηλικία 74 ετών και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός, Άλκηστις Παυλίδου.

Η Άλκηστις Παυλίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Οκτωβρίου 1946. Σε ηλικία μόλις έντεκα χρόνων λάμβανε μέρος σε παιδικά προγράμματα του ΡΙΚ στο ραδιόφωνο και μετά στη τηλεόραση.

Άλκηστις Παυλίδου θάνατος

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Τελειώνοντας τις θεατρικές τις σπουδές το 1976 επέστρεψε στη Κύπρο. Ξεκίνησε από το ΡΙΚ και το ραδιόφωνο. Στο ΘΟΚ μπήκε το 1977 όπου συνεργάστηκε σαν τακτική ηθοποιός μέχρι το 2002, ενώ θρήνος ξέσπασε και με την είδηση πως πέθανε ένας γνωστός σχεδιαστής από κορωνοϊό.

Στο ΘΟΚ της δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σημαντικούς ρόλους σε παραστάσεις στη Κύπρο και το εξωτερικό όπως: «Ικέτιδες», «Τρωάδες», «Οθέλλος» και άλλα.