Έξαλλος ο Δημήτρης Σταρόβας - «Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα ριάλιτι»

Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Δημήτρης Σταρόβας - «Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα ριάλιτι»

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων φάνηκε να είναι έξαλλος με την επικράτηση των ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση, με τον ίδιο μάλιστα να υποστηρίζει πως κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχουν καν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

«Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα ριάλιτι. Με ενοχλεί ότι τα ριάλιτι είναι σημείο αναφοράς και σου λέει ότι αυτό είναι καριέρα. Σου λέει εν ανάγκη δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με κάτι, θα μπω σε ένα ριάλιτι. Είναι η δουλειά του μέλλοντος; Τι είναι αυτό; Να είσαι παίκτης ριάλιτι;

Δημιουργεί λανθασμένες πρότυπα. Διαμορφώνει συνειδήσεις και φαίνεται ότι αυτό είναι το σημείο αναφοράς. Εκεί είναι η διαφωνία μου, στην αναλογία. Αν η κόρη μου μού ζητούσε να πάρει μέρος σε ριάλιτι, θα της έκοβα τα πόδια. Συγγνώμη, γιατί είναι τραβηγμένο, αλλά δεν βρίσκω το λόγο» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά το αν θα έκανε δεύτερο παιδί, ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε ότι: «Δεν αποκλείω να κάνω κι άλλο παιδί. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι καρπός του έρωτα, δεν το προγραμματίζεις, δεν είμαι αυτής της λογικής. Δεν θα ήμουν αρνητικός, αλλά θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ, επειδή ακριβώς το θεωρώ πολύ σοβαρό.

Δεν μπορώ να έχω ένα παιδί και να μην μπορώ να του παρέχω αυτά που χρειάζεται. Με απασχολεί και η ηλικία. Έχω και φίλο που πήγε να πάρει το παιδί του και του λένε ο παππούς είσαι; Να πάθουμε καμιά ήττα τέτοια; Δύσκολα πάντως, αλλά δεν το αποκλείω».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Σταρόβας είχε μιλήσει για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε.

Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τα κιλά του - «Έβλεπα ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν...»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τα κιλά του έκανε ο αγαπημένος Δημήτρης Σταρόβας, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα, της Ελεονώρας Μελέτη. Ο ίδιος αναφέρθηκε στους εφιάλτες που βλέπει, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του. Τι είπε για την κόρη του;

«Μέχρι τα 35 ήμουν λίγα κιλά. Μετά δε ξέρω τι άλλαξε. Από το 90’ και μετά άρχισα και έβαζα κιλά. Την πάτησα γιατί κάναμε ένα στούντιο και από κει που έτρεχα στα βουνά, καθόμουν 15 ώρες σε μια καρέκλα. Έφερναν πίτσες και σιγά-σιγά...

Δημήτρης Σταρόβας κιλά αποκάλυψη

Δεν έχω μπει σε διαδικασία να κάνω δίαιτα, αλλά πρέπει. Αρχίζω και έχω λειτουργικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Μειώνονται οι αντοχές μου. Βλέπω εφιάλτες που έχουν σχέση με το βάρος μου. Έβλεπα εφιάλτες ότι απήγαγαν την κόρη μου και δεν μπορούσα να τη σώσω. Ξυπνούσα σε κάτι ενοχές. Τρώω ακατάστατες ώρες και δεν κινούμαι» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε τα πάντα σε πρόσφατη συνέντευξή του για μερικές δύσκολες στιγμές που πέρασε.