Ζωζώ Σαπουτζάκη: Ο ρόλος της στο J2US - "Θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό...

Τι είπε με τον Νίκο Κοκλώνη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζωζώ Σαπουτζάκη: Ο ρόλος της στο J2US -

Από τις πιο διάσημες αρτίστες της Ελλάδας η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δε σταματά ποτέ να δημιουργεί και να σχεδιάζει το μέλλον της! Μάλιστα πολλά ακούγονται για την συμμετοχή της στο Just the 2 Of Us, και η ίδια μιλάει για αυτό!

Η αειθαλής showwoman, αποδέχθηκε λοιπόν την πρόταση που της έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για να εμφανιστεί στο J2US και εκείνη είπε το ναι! Σήμερα η Ζωζώ εμφανίστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τη νέα της τηλεοπτική της εμφάνιση στο μουσικό show του Open!

“θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό… Show αλλά διαφορετικό. Με ενέπνευσε ο Νίκος Κοκλώνης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, πολύ καλό παιδί και είπα το ναι. Ο κόσμος με ζητάει πολύ” είπε μεταξύ άλλων η Ζωζώ! Σε συζητήσεις είναι άτομο που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Αυτά είναι τα 6 ζευγάρια «φωτιά» του Just the 2 of us;

Δυναμικά επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του OPEN, το Just the 2 of us. Στη δημοσιότητα μάλιστα ήρθαν, τα 6 ζευγάρια που φαίνεται πως θα δούμε πάνω στο stage.

Την παρέα ου μουσικού show να σημειώσουμε πως έρχεται να συμπληρώσει η Λάουρα Καραϊσκου, ένα φρέσκο τηλεοπτικά πρόσωπο που θα παρουσιάζει μέσα από το Celebrity Room και θα μιλάει με τους διαγωνιζόμενους

Αυτά είναι τα 6 ζευγάρια πυο γράφεται πως θα δούμε στο J2US.

  • Γωγώ Τσαμπά – Θανάσης Πασσάς
  • Νικόλας Ραπτάκης – Ζένια Μπονάτσου
  • Βαγγέλης Κακουριώτης – Γωγώ Μαστροκώστα
  • Ηλίας Βρεττός – Ελένη Τσολάκη
  • Αναστάσιος Ράμμος – Κατερίνα Ζαρίφη
  • Josephine – Νάσος Παπαργυρόπουλος

Βέβαια, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο!