My Style Rocks: H καινούρια παίκτρια που άφησε την Θεολογία για το μόντελιγνκ!

Πανέμορφη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: H καινούρια παίκτρια που άφησε την Θεολογία για το μόντελιγνκ!

Δύο νέες παίκτριες πρόκειται να κάνουν την είσοδό τους σήμερα στο My Style Rocks. H μια από αυτές είναι η 27χρονη Χριστίνα Κεφαλά , η οποία, όπως δηλώνει, τρέφει μεγάλη αγάπη για το χώρο της μόδας. Η νεαρή κοπέλα που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως φωτομοντέλο, έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο αυτός ο χώρος δεν ήταν κάτι που την εξέφραζε.

Τα παιδικά της χρόνια παραδέχεται πως ήταν δύσκολα μιας και η οικογένεια της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά. Στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της.

Η Χριστίνα Κεφαλά, που της αρέσει πολύ η γυμναστική, χαρακτηρίζει τον εαυτό της, πεισματάρη και αντιδραστικό. Δηλώνει πως δεν φοβάται την αρνητική κριτική γιατί θεωρεί πως θα την εξελίξει ως προσωπικότητα, ενώ πιστεύει ότι το My Style Rocks θα αποτελέσει για εκείνη ένα σχολείο που θα τη βοηθήσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμα δείτε ποια πρώην παίκτρια παντρεύεται!

Το «μότο» της είναι «ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία» και στόχος της είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό του My Style Rocks.

Παίκτρια my style rocks

Αποχώρησε η Σοφιάννα Σπίνουλα από το My style rocks - Ανακοινώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ

Μπορεί πολλοί να νόμιζαν πως η απουσία της Σοφιάννας Σπίνουλα από το Gala του My style rocks, να ήταν μόνο για μια ημέρα, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ, η παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5/10, η Ιωάννα Μαλέσκου, αποκάλυψε στο Love It, ότι η μελαχρινή καλλονή χορεύτρια, αποχώρησε οικειοθελώς, παρόλο που αποτελούσε ένα από τα φαβορί του ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως την Τρίτη, η Σοφιάνα Σπίνουλα θα βρεθεί στην εκπομπή και θα εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να φύγει από το παιχνίδι.