Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου!

Φωτογραφία της τούρτας!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου!

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους. Πριν λίγες μέρες έκλεισαν τα 10 χρόνια γάμου και το γιόρτασαν!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με την κόρη τους Μαρία – Ροζάρια να αποτελεί τη μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει, πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οτι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ήθελαν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί, όμως δεν έτυχε και πλέον δεν προσπαθούν. Εχθές, το γνωστό ζευγάρι συμπλήρωσε δέκα χρόνια έγγαμου βίου και έτσι δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει! Δείτε την όμορφη Έλενα να βάφει τα μαλλιά της ροζ!

Οι δυο τους πέρασαν τη μέρα οικογενειακά, ενώ φυσικά έσβησαν και κεράκια. Μάλιστα, η Έλενα Ασημακοπούλου θέλησε να μας θυμίσει την ημέρα του γάμου της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τότε, στην οποία είναι έγκυος στην κόρη της.

έλενα ασημακοπούλου , τσιρίλο

Στο σπίτι με την κόρη της η Έλενα Ασημακοπούλου - Ποιος μπήκα ανάμεσά τους;

Η Έλενα Ασημακοπούλου φροντίζει να μένει καθημερινά μέσα στο σπίτι και να αξιοποιεί το χρόνο της μαζί με την κόρη της, με την οποία χθες βράδυ αποφάσισε να κάνει μερικές αγκαλίτσες, ωστόσο κάποιος τις "διέκοψε" και θέλησε να μπει ανάμεσά τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία της με την εξάπλωση του κορωνοϊού και γι΄αυτό το λόγο δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά της αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση του ιού.

Χθες βράδυ μάλιστα, η Έλενα Ασημακοπούλου, φρόντισε να περάσει μερικές πολύ όμορφες στιγμές με την κόρη της και όπως φάνηκε όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο δίνει αγκαλίτσες και φιλάκια στη μικρή της, μέχρι που ο σκύλος της αποφάσισε να μπει ανάμεσά τους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η ίδια, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει κάθε φορά που πάει να αγκαλιάσει την κόρη της γιατί το σκυλάκι της ζηλεύει.

Ασημακοπούλου σκύλος