Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Εκτός εαυτού ο Καράβας - "I don't give a f***"

Ποιος τον νευρίασε;

GNTM 3: Εκτός εαυτού ο Καράβας -
News 05.10.2020 22:53
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters. O Κωνσταντίνος έκανε τον Γιώργο Καράβα να βγει από τα ρούχα του!

Πιο συγκεκριμένα το golden pass του φετινού παιχνιδιού ήθελε να πάει κόντρα στον ρόλο που έπρεπε να μπει παριστάνοντας πως βρίσκεται σε πόλεμο , κάτι που ενόχλησε τον Γιώργο Καράβα που που επισήμανε πως αυτό σε μια πραγματική δουλειά δεν μπορεί να το πει!

Μάλιστα η φράση που θα του έλεγε δεν ήταν άλλη από "I don't give a f***". Δείτε προηγουμένως που έδωσε το ντισαβανταζ πο Αιμιλιάνο!

GNTM 3: Όπλα και μάχες στο concept της σημερινής δοκιμασίας!

ο GNTM 3 ξεκίνησε και αυτή τη βδομάδα με τις προσδοκίες όλων να είναι πολύ ψηλές! Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε μια αναπάντεχη δοκιμασία που θα λερώσει τους παίκτες!

Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες πρέπει να διαφημίσουν ένα αντηλιακό και να έρθουν σε "μάχη" με τον ήλιο σε μια παραλία της Αττικής!

Σίγουρα αυτό θα δυσκολέψει τους παίκτες καθώς θα πρέπει να βγάλουν από μέσα τους τον άγριο εαυτό τους και να κερδίσουν αυτή τη μάχη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη για το... φλερτ στο GNTM - «Το λέω κάθετα αυτό...»

GNTM 3 Highlights: Η γυμνή φωτογράφιση έφερε κλάματα και ατυχήματα - Τα... όργανα μόλις άρχισαν

Share