GNTM 3: Το γράμμα της Χρύσας μετά την αποχώρηση της - "Να βγάλετε τον καλύτερο..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Το γράμμα της Χρύσας μετά την αποχώρηση της -

Η Χρύσα Καβράκη δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη προηγούμενη δοκιμασία, και ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το GNTM 3. Στο σημερινό επεισόδιο, οι συμπαίκτες της διάβασαν το γράμμα που άφησε η Χρύσα, λίγο μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του reality μόδας.

«Ήταν μια από τις πιο ωραίες εμπειρίες και χάρηκα που ήσασταν μέρος αυτής. Σας αγαπώ πολύ και χαίρομαι για καθέναν από εσάς.

Εύχομαι να βγάλετε τον καλύτερο σας εαυτό και δείξετε πόσο δυνατό είναι το GNTM 3 φέτος. Θα μου λείψετε πολύ και θα τα πούμε έξω. Love you Χρύσα. Και να γελάτε» έγραφε χαρακτηριστικά το γράμμα. Δείτε προηγουμένως που έδωσε το ντισαβανταζ πο Αιμιλιάνο!

GNTM 3: Εκτός εαυτού ο Καράβας - "I don't give a f***"

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters. O Κωνσταντίνος έκανε τον Γιώργο Καράβα να βγει από τα ρούχα του!

Πιο συγκεκριμένα το golden pass του φετινού παιχνιδιού ήθελε να πάει κόντρα στον ρόλο που έπρεπε να μπει παριστάνοντας πως βρίσκεται σε πόλεμο , κάτι που ενόχλησε τον Γιώργο Καράβα που που επισήμανε πως αυτό σε μια πραγματική δουλειά δεν μπορεί να το πει!

Μάλιστα η φράση που θα του έλεγε δεν ήταν άλλη από "I don't give a f***".

TAGS